Tandarts dieren

Welkom bij Dierenkliniek Coppelmans, dé toonaangevende tandarts voor uw huisdieren in Nuenen! Als het gaat om de mondgezondheid van uw geliefde huisdier, staan we bekend om onze uitstekende zorg en expertise. Of het nu gaat om een routinematige controle, gebitsreiniging of complexe tandheelkundige behandelingen, ons toegewijde team van dierenartsen en tandheelkundige specialisten staat klaar om u de best mogelijke zorg te bieden.

Ontdek de voordelen van tandheelkunde voor uw huisdieren

Wist u dat tandheelkundige problemen vaak voorkomen bij huisdieren? Slechte mondgezondheid kan leiden tot tandvleesontsteking, tandverlies, pijn en zelfs meer ernstige gezondheidsproblemen. Bij Dierenkliniek Coppelmans begrijpen we het belang van een gezond gebit voor het algehele welzijn van uw huisdier. Onze tandheelkundige zorg helpt bij het voorkomen van problemen en zorgt voor een optimale mondgezondheid.

Onze uitgebreide tandheelkundige diensten

  • Tandheelkundig Onderzoek: Onze deskundige dierenartsen voeren grondige mondonderzoeken uit om eventuele tandheelkundige problemen te identificeren. Met behulp van geavanceerde technologie en beeldvormingstechnieken kunnen we zelfs verborgen problemen opsporen.
  • Gebitsreiniging: We bieden professionele gebitsreiniging aan om tandplak en tandsteen te verwijderen, wat essentieel is voor het behoud van een gezond gebit bij uw huisdier.
  • Wortelkanaalbehandeling en Tandextracties: In geval van tandheelkundige infecties of ernstige schade, bieden we hoogwaardige wortelkanaalbehandelingen en tandextracties aan om de gezondheid en het comfort van uw huisdier te herstellen.
  • Tandheelkundige Chirurgie: Onze ervaren tandheelkundige specialisten voeren complexe tandheelkundige ingrepen uit, zoals kaakcorrecties en tumorchirurgie.
  • Preventieve Zorg en Advies: We bieden deskundig advies over tandverzorging, dieet en het voorkomen van tandheelkundige problemen bij huisdieren.

Bezoek Dierenkliniek Coppelmans

 

Plan uw route