Dierenkliniek Nuenen

Heeft u al kennisgemaakt met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen? Wie al langer in deze regio woont, kan niet om de dierenkliniek in Nuenen heen. De kliniek is heel praktisch onderdeel geworden van het nieuwe Tuincentrum Coppelmans. Er zijn diverse faciliteiten die het bezoek aan deze dierenarts in Nuenen prettig maken. Zo treft u voldoende parkeervoorzieningen aan en is het fijner wachten op het moment van uw afspraak. Niet alleen kunt u een rondje door het tuincentrum maken met uw hond, maar u kunt ook met uw kat of konijn in restaurant Kapperdoes plaatsnemen en op uw gemak genieten van een kop koffie tot het moment van uw afspraak.

Diensten van onze dierenkliniek in NuenenMaak kennis met onze dierenkliniek in Nuenen

Bij onze dierenkliniek in Nuenen kunt u terecht voor:

  • Een routine onderzoek
  • Een sterilisatie of castratie
  • Inentingen
  • Een opname
  • Laboratoriumonderzoek
  • Digitale röntgen

De prijs is per situatie anders, maar wij laten u dit altijd van tevoren duidelijk weten.

Nieuw tuincentrum met dierenkliniek in Nuenen

Heeft u een nieuw huisdier? Dan wilt u de gezondheid van uw pup of kitten vaak even laten checken door een ervaren dierenarts. Bij het tuincentrum in Nuenen kunt u na de controle door de dierenarts meteen een aantal basiszaken inkopen, waardoor uw huisdier helemaal op zijn gemak zal zijn in de nieuwe woonomgeving. Zo heeft uw huisdier niet alleen de periodieke inentingen of medicatie gehad, maar is er ook voer, botjes en speeltjes voor gezonde tanden en tandvlees ingekocht. In één stap bent u klaar voor de verwelkoming van uw nieuwe maatje in huis.

Locatie en dienstverlening dierenarts Nuenen

De dierenkliniek ligt aan de westkant van Nuenen. U bereikt de kliniek aan de Kapperdoesweg 8 vanuit het centrum van Nuenen het makkelijkst via de Boordseweg of de Europalaan. Indien u met het openbaar vervoer komt, stoppen de bussen ook aan de Europalaan, zowel net voor als net na de kruising met de Kapperdoesweg. Om u voor het bezoek aan de kliniek helderheid te geven over de mogelijke behandelingen en prijzen, is er op de website van de kliniek een handig overzicht geplaatst. Ook kunt u hier de openingstijden terugvinden of direct online een afspraak voor uw huisdier maken. Het is prettig dat deze dierenartsen in Nuenen via verschillende kanalen bereikbaar zijn. Dat maakt communiceren prettig en makkelijk. Aarzelt u dan ook niet en kom samen met uw huisdier een keer langs om kennis te maken. 

Maak vandaag nog een afspraak