Kosten inenten kat

Benieuwd naar de kosten voor het inenten van een kat? Bij Dierenkliniek Coppelmans lichten we u graag goed van tevoren in. De kosten voor het inenten van een kat hangt namelijk af van de leeftijd van uw kat. Een jonge kat heeft meer vaccinaties nodig dan een oudere kat.De kosten voor het inenten van uw kat

Wat kost het inenten van een kat?

Bij Dierenkliniek Coppelmans kost het inenten van een kat €29,50. Elke tweede en volgende vaccinatie kost €20,00 per vaccinatie, per patiënt. De kosten van een consult van €29,00 zitten inbegrepen bij de kosten voor een vaccinatie. Heeft u een jonge kat? Houd er dan rekening mee dan u het komende jaar meer kosten maakt aan vaccinaties. Naast de maandelijkste kosten voor voer, kattengrind, speeltjes en verzorgingsproducten zijn vaccinaties ook een kostenpost om rekening mee te houden. Heeft u een oudere kat? Dan heeft u minder kosten aan het inenten van uw kat.

Maak direct een afspraak

Een kat inenten: de echte kosten

Wanneer u met een kitten voor vaccinaties naar onze dierenkliniek komt, is het vaccinatieschema anders dan wanneer u met een volwassen kat naar de kliniek komt. Kittens dienen in het eerste levensjaar vaker ingeënt te worden dan een volwassen kat:

  • Bij negen en twaalf weken vaccineren wij een kitten tegen zowel de niesziekte als kattenziekte. De eerste vaccinatie kost €29,50 euro. Wilt u uw kat nog tegen andere ziektes extra vaccineren, dan kost dat in hetzelfde consult €20,00 euro extra per vaccinatie.

De uiteindelijke kosten van het inenten van een kat hangt dus af van de leeftijd waarop u de kat in huis verwelkomt en hoeveel inentingen u wenst toe te dienen bij uw kat. Een kitten heeft meer inentingen nodig dan een volwassen kat. Verder maken wij onderscheid in verschillende soorten vaccinaties. Voor meer informatie over prijzen van vaccinaties, sterilisatie en castratie gaat u naar onze tarieven.

Een oudere kat uit het asiel of een nieuwe kitten van de fokker?

Als u er eenmaal over uit bent dat een kat het beste huisdier voor u is, dan volgt de vraag: wat voor kat wil ik in huis halen? Wilt u een kitten van een bepaald ras van de fokker of maakt ras en leeftijd niet uit en gaat u naar het asiel om een kat een fijn thuis te bieden? Bij de aanschaf van een kitten is het altijd goed om de gezondheid te laten checken bij de dierenkliniek. Houd er rekening mee dat katten zich snel hechten aan hun baasje. Denk er dus van tevoren goed over na of u echt klaar bent om een kat als huisdier te nemen. Katten vinden het namelijk niet fijn als zij na drie maanden in het asiel belanden. 

Kom langs bij Dierenkliniek Coppelmans in NuenenKat inenten kosten

Wilt u uw kant laten inenten door een gespecialiseerde dierenarts? Heeft u nog geen dierenkliniek op het oog en komt u uit de buurt van Eindhoven, Helmond of Geldrop? Maak dan kennis met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Hier helpen wij u graag bij alle vragen over uw kat. Maak een afspraak door te bellen naar 040-7200862 of stuur een e-mail naar info@dierenkliniekcoppelmans.nl. Dierenkliniek Coppelmans beschikt over de beste dierenartsen en dierenartsassistenten om de beste zorg aan uw kat te geven.

Maak direct een afspraak