Het team

Ons professionele team bestaat uit twee dierenartsen en drie dierenartsassistenten. Het gezelschapsdierenartsenteam bestaat uit Dirk Spoorenberg, José Theunisse en Angelique Matheeuwsen. Wij willen graag samen met u uw huisdier gezond houden. Hierbij hebben we zowel oog voor uw huisdier, als voor u, het baasje. Door goed en gedegen onderzoek en een gerichte vraagstelling aan het baasje stellen wij een zo goed mogelijke diagnose. Wij leggen veel nadruk op preventieve diergeneeskunde; hoe voorkomen wij dat uw huisdier ziek wordt en hoe kunnen wij zo vroeg mogelijk een ziekte signaleren. Op deze manier kunnen uw huisdier en u een prachtige en gezonde tijd met elkaar doorbrengen.

De diergeneeskundige inzichten veranderen continue. Alleen door regelmatige bijscholing en het lezen van vakliteratuur door onze dierenartsen kunnen wij u verzekeren van up-to-date diergeneeskundige zorg. Wilt u kennismaken met onze praktijk en onze medewerkers? Kom gerust langs of neem contact met ons op, zodat u ons en onze praktijk beter leert kennen!

Wij staan voor persoonlijk contact, professionaliteit en klantvriendelijkheid

Dirk Spoorenberg | Dierenarts

Geboren en getogen in Leende. Inmiddels de 3e generatie dierenarts in de familie. Mijn opa heeft altijd gewerkt in Woensel op de Kruisstraat. Vervolgens is mijn vader naar Leende verhuisd om daar praktijk te voeren.

Ik ben in 2003 afgestudeerd in Gent. Naast de dagelijkse diergeneeskundige zorg, gaat mijn speciale interesse uit naar veterinaire tandheelkunde. Ik geniet met volle teugen van mijn werk. Zorgen voor een goede gezondheid van dieren en goed contact met de eigenaren geeft mij veel voldoening. In Nuenen is de praktijk gelokaliseerd op een hele leuke locatie in combinatie met het tuincentrum. Ik nodig iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen. Tot ziens!

Dirk Spoorenberg - Dierenkliniek Coppelmans

José Theunisse | Dierenarts

Mijn naam is José Theunisse. Al van kinds af aan heb ik affiniteit met dieren. Ik zei dan ook al vroeg: “ik wil dierenarts worden of automonteur” (mijn vaders hobby was bezig zijn met rallycrossauto’s). De passie voor dieren bracht mij naar de studie diergeneeskunde in Utrecht, waar ik in 2012 afgestudeerd ben. Kort daarna ben ik gaan werken bij asiel de Doornakker in Eindhoven en heb daar meer dan vijf jaar met plezier gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan omtrent gedrag en omgang met verschillende diersoorten. Al voor mijn studie had ik een grote voorliefde voor konijnen en knaagdieren, waar dan ook mijn speciale interesse naar uitgaat.

Sinds een paar jaar woon ik in Westerhoven, maar ik kom oorspronkelijk uit Mierlo-Hout. Ik vind het dan ook leuk om nu te werken in de buurt van mijn ”roots.” Ik hoop u te mogen begroeten in onze dierenkliniek te Nuenen.

José Theunisse | Dierenarts - Dierenkliniek Coppelmans

Angelique Matheeuwsen | Dierenarts

Ik ben Angelique Matheeuwsen en woon in Maarheeze. Sinds juli 2022 werk ik bij dierenkliniek Coppelmans.

Ik ben in 2015 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren en mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn interne geneeskunde, medische beeldvorming en dermatologie. Ook opereer ik graag.

In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze drie vizsla's en houd ik van sporten, onder andere hardlopen, racefietsen en paardrijden. Ook reis ik graag en nemen mijn partner, ik en de kinderen onze honden het liefst overal mee naartoe. Ook hebben we een lieve kat die veel van knuffelen houdt.

Het leuke van het werken als dierenarts vind ik de combinatie van zorg voor dieren en het contact met mensen. Het zo goed mogelijk kunnen helpen van mens en dier geeft mij veel voldoening. Daarnaast is de variatie erg leuk en is het een uitdagende baan waarbij je je altijd blijft ontwikkelen. Tot ziens op de praktijk!

Angelique Matheeuwsen - Dierenkliniek Coppelmans

Monique van Wijk | Dierenarts

Hallo! Ik ben Monique van Wijk en ik ben sinds 1995 dierenarts. Ik woon samen met mijn man, 3 kinderen en mijn hond en 2 katten in Veldhoven. Ik ben zowel in Amerika als in Nederland als dierenarts werkzaam geweest. Na vele jaren als all- round dierenarts werkzaam geweest te zijn, heb ik mij de laatste jaren op de interne geneeskunde en de maag-/darmscopieën toegelegd.

Na vele jaren leer ik nog elke dag iets nieuws van zowel de dieren als de eigenaren. Deze unieke combinatie maakt mijn werk enorm leuk en uitdagend.

Hopelijk tot snel!

Monique van Wijk - Dierenkliniek Coppelmans

Linda van Heugten | Paraveterinair

Hallo! Mijn naam is Linda van Heugten en ik ben woonachtig in Keldonk. Na het behalen van mijn diploma in 2011 ben ik ben ik begonnen in een kliniek elders waarna ik in 2018 de overstap heb gemaakt naar Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Het leukste aan het vak is de variatie: geen dag is hetzelfde! Je hebt als assistente veel verschillende taken wat zorgt voor veel afwisseling. Daarbij is het ook een waardevolle taak om zorg te mogen dragen voor uw huisdier.

In mijn vrije tijd ben ik in het weekend te vinden op het voetbalveld waar ik samen met het damesteam een balletje trap. Daarnaast houd ik van reizen. Hoewel ik in het verleden veel rondreizen heb gemaakt, ben ik de laatste jaren een aantal keer per jaar in Turkije te vinden.

Graag hoop ik u te mogen verwelkomen bij ons in de kliniek, tot ziens!

Linda van Heugten - Dierenkliniek Coppelmans

Kelly Maas | Paraveterinair

Hoi ik ben Kelly en ben sinds de opening van de praktijk en het tuincentrum werkzaam bij Dierenkliniek Coppelmans. Ik heb het hier erg naar mijn zin! U kunt mij tegenkomen achter de balie en aan de telefoon. Ook ben ik veel te vinden in de spreekkamer en operatiekamer waar ik onze dierenartsen assisteer. Ons werk is zeer variërend en dat maakt het ook zo leuk. Zelf breng ik veel tijd door met mijn dwergteckels wanneer ik niet aan het werk ben.

Ik hoop u en uw dier snel te mogen ontmoeten, graag tot ziens bij Dierenkliniek Coppelmans!

Kelly Maas | Paraveterinair - Dierenkliniek Coppelmans

Claire Lepoutre | Paraveterinair

Hallo!

Mijn naam is Claire Lepoutre en ik ben woonachtig in Eindhoven. In 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan Aeres MBO Barneveld (voorheen Groenhorst Barneveld). Ik heb bijna 5 jaar gewerkt bij een dierenkliniek in Eindhoven. Daarna ben ik een nieuw avontuur aangegaan in het zonnige Aruba bij Veterinary Clinics Aruba.

Sinds mei 2022 ben ik bij Dierenkliniek Coppelmans te vinden achter de balie, telefoon, spreekkamer en operatiekamer. 

Geen dag is hetzelfde en wat het werken hier leuk en gezellig maakt, is de aanloop van het tuincentrum erbij. In mijn vrije tijd reis ik graag, bezoek festivals en vind snowboarden en skiën erg leuk.

Tot snel bij Dierenkliniek Coppelmans!

Claire Lepoutre - Dierenkliniek Coppelmans