Het team

Ons professionele team bestaat uit drie dierenartsen en drie dierenartsassistenten. Het gezelschapsdierenartsenteam bestaat uit Dirk Spoorenberg, Ivo Dreessen en José Theunisse. Wij willen graag samen met u uw huisdier gezond houden. Hierbij hebben we zowel oog voor uw huisdier, als voor u, het baasje. Door goed en gedegen onderzoek en een gerichte vraagstelling aan het baasje stellen wij een zo goed mogelijke diagnose. Wij leggen veel nadruk op preventieve diergeneeskunde; hoe voorkomen wij dat uw huisdier ziek wordt en hoe kunnen wij zo vroeg mogelijk een ziekte signaleren. Op deze manier kunnen uw huisdier en u een prachtige en gezonde tijd met elkaar doorbrengen.

De diergeneeskundige inzichten veranderen continu. Alleen door regelmatige bijscholing en het lezen van vakliteratuur door onze dierenartsen kunnen wij u verzekeren van up-to-date diergeneeskundige zorg. Wilt u kennismaken met onze praktijk en onze medewerkers? Kom gerust langs of neem contact met ons op, zodat u ons en onze praktijk beter leert kennen!

Wij staan voor persoonlijk contact, professionaliteit en klantvriendelijkheid

Dirk Spoorenberg | Dierenarts

Geboren en getogen in Leende. Inmiddels de 3e generatie dierenarts in de familie. Mijn opa heeft altijd gewerkt in Woensel op de Kruisstraat. Vervolgens is mijn vader naar Leende verhuisd om daar praktijk te voeren.

Ik ben in 2003 afgestudeerd in Gent. Naast de dagelijkse diergeneeskundige zorg, gaat mijn speciale interesse uit naar veterinaire tandheelkunde. Ik geniet met volle teugen van mijn werk. Zorgen voor een goede gezondheid van dieren en goed contact met de eigenaren geeft mij veel voldoening. In Nuenen is de praktijk gelokaliseerd op een hele leuke locatie in combinatie met het tuincentrum. Ik nodig iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen. Tot ziens!

Ivo Dreessen | Dierenarts

Laat ik mijzelf even voorstellen: mijn naam is Ivo Dreessen. Ik ben eind 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar ik klaargestoomd ben om u en uw dier te helpen. Anders dan bij Dirk zit de diergeneeskunde bij mij niet in de familie, maar heb ik deze passie zelf moeten ontdekken. Toch begon dit al heel vroeg; mijn repertoire aan kinderprogramma’s op de tv bestond buiten de Smurfen, Pokémon en Samson & Gert al snel ook uit Animal Planet en National Geographic Channel. Urenlang keek ik documentaires over dieren, samen met mijn hondje Jerry aan mijn zijde.

Tot mijn grote plezier heb ik de mogelijkheden gehad om van deze passie mijn beroep te maken. Nu kan ik dan ook alle opgedane kennis in de praktijk brengen. Buiten de studie heb ik mij ook ingezet voor het helpen van zwerfdieren op het Griekse eiland Lesbos. Hierdoor kon ik zelf de nodige (operatie-)ervaring opdoen en veel betekenen voor de lokale populatie.

Ivo Dreessen - Dierenarts Coppelmans

José Theunisse | Dierenarts

Mijn naam is José Theunisse. Al van kinds af aan heb ik affiniteit met dieren. Ik zei dan ook al vroeg: “ik wil dierenarts worden of automonteur” (mijn vaders hobby was bezig zijn met rallycrossauto’s). De passie voor dieren bracht mij naar de studie diergeneeskunde in Utrecht, waar ik in 2012 afgestudeerd ben. Kort daarna ben ik gaan werken bij asiel de Doornakker in Eindhoven en heb daar meer dan vijf jaar met plezier gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan omtrent gedrag en omgang met verschillende diersoorten. Al voor mijn studie had ik een grote voorliefde voor konijnen en knaagdieren, waar dan ook mijn speciale interesse naar uitgaat.

Sinds een paar jaar woon ik in Westerhoven, maar ik kom oorspronkelijk uit Mierlo-Hout. Ik vind het dan ook leuk om nu te werken in de buurt van mijn ”roots.” Ik hoop u te mogen begroeten in onze dierenkliniek te Nuenen.

Linda van Heugten | Paraveterinair

Hallo! Mijn naam is Linda van Heugten en ik ben woonachtig in Keldonk. Na het behalen van mijn diploma in 2011 ben ik ben ik begonnen in een kliniek elders waarna ik in 2018 de overstap heb gemaakt naar Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Het leukste aan het vak is de variatie: geen dag is hetzelfde! Je hebt als assistente veel verschillende taken wat zorgt voor veel afwisseling. Daarbij is het ook een waardevolle taak om zorg te mogen dragen voor uw huisdier.

In mijn vrije tijd ben ik in het weekend te vinden op het voetbalveld waar ik samen met het damesteam een balletje trap. Daarnaast houd ik van reizen. Hoewel ik in het verleden veel rondreizen heb gemaakt, ben ik de laatste jaren een aantal keer per jaar in Turkije te vinden.

Graag hoop ik u te mogen verwelkomen bij ons in de kliniek, tot ziens!

Kelly Maas | Paraveterinair

Hoi ik ben Kelly! Ik ben sinds de opening van de praktijk en het tuincentrum werkzaam bij Dierenkliniek Coppelmans en heb het hier erg naar mijn zin! U kunt mij tegenkomen achter de balie en aan de telefoon. Ook ben ik veel te vinden in de spreekkamer en operatiekamer waar ik onze dierenartsen assisteer. Ons werk is zeer variërend en dat maakt het ook zo leuk.

Zelf heb ik twee eigenwijze Beagle-heren waar ik erg veel tijd mee doorbreng. In het verleden heb ik veel tijd doorgebracht met paarden en ik hoop deze hobby in de toekomst weer op te kunnen pakken.

Ik hoop u en uw dier snel te mogen ontmoeten, graag tot ziens bij Dierenkliniek Coppelmans!