Tandarts dieren nabij Geldrop

Veel dieren zijn eraan gewend om op van alles te kauwen. Vooral honden en knaagdieren gebruiken hun tanden en kiezen maar al te vaak. In sommige gevallen heeft het gebit van uw huisdier veel te verduren. Tanden kunnen bijvoorbeeld afbreken en tandwortels kunnen komen bloot te liggen. Via tandheelkunde voor honden, katten en knaagdieren kunnen veel van deze problemen verholpen worden, denk bijvoorbeeld aan:

  • Gebitsreiniging voor een gezond gebit, wat ontstekingen voorkomt;
  • Een tand trekken indien nodig;
  • Een wortelkanaalbehandeling voor dieren. 

Tandarts hond Geldrop

Iedere hondenbaas weet dat honden graag op dingen kauwen. Zeker pups willen nog wel eens ‘spelen’ met dingen die niet van hun zijn. In veel gevallen gaat al het gekauw van de hond goed, maar soms bezeren ze hierbij hun gebit. Dit kan heel veel pijn doen, maar uw hond kan dat natuurlijk niet aan u vertellen. Zij kunnen zich wel anders gedragen, als gevolg van de pijn die ze voelen. Om die reden is het belangrijk uw viervoeter te blijven observeren en veranderingen in gedrag te signaleren. Gedraagt uw hond zich de laatste tijd anders dan normaal en heeft deze geen tot weinig eetlust? Neem in dat geval contact op met onze dierenkliniek in Nuenen om een afspraak te maken bij de dierentandarts. 

Gebitscontrole voor dieren

Om te voorkomen dat uw hond, kat, konijn of knaagdier een gebitsbehandeling moet ondergaan, kan het verstandig zijn af en toe een gebitscontrole uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in tandheelkunde kat, hond, konijn en knaagdieren. Kom daarom lang bij de tandarts voor kat, hond en knaagdier in Geldrop.

Tandarts dieren Geldrop: Dierenkliniek Coppelmans

Breng uw huisdier langs in onze dierenkliniek voor een gebitsbehandeling voor dieren. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van dieren tandheelkunde. Voor de kosten van een gebitsbehandeling verwijzen wij u graag naar onze tarievenpagina. Tot ziens bij de tandarts voor dieren in Geldrop, bij Dierenkliniek Coppelmans.

 

Plan uw route