Jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie

Bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen voeren wij jaarlijkse gezondheidscontroles en vaccinaties uit. Om de gezondheidstoestand van uw hond regelmatig te controleren, wordt uw huisdier jaarlijks opgeroepen voor de gezondheidscontrole en eventuele vaccinaties. Ter preventie van ziektes is het belangrijk om aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen. Vaak zijn er subtiele veranderingen die u niet altijd als ziekte zult herkennen. Het is onze verantwoordelijkheid u in deze jaarlijkse controle te wijzen op eventuele afwijkingen en u te informeren over de mogelijkheden en noodzaak voor verder onderzoek of behandeling van uw hond.

Indien uw hond klachten heeft van andere aard valt dit niet onder de basisgezondheidscontrole en brengen wij hiervoor een consult in rekening boven op de prijs van de vaccinatie.

Gezondheidscontrole en vaccinatie_Dierenkliniek Coppelmans

Wat kost het inenten van mijn hond?

De kosten van het vaccineren van uw hond hoeven niet torenhoog uit te komen. Wij hanteren een vaste prijs voor een consult van uw hond. Bekijk de tarieven op onze tarievenpagina. Wilt u uw hond laten vaccineren? Voor elk vaccin rekenen wij een bedrag, wilt u meerdere vaccins in een consult toedienen, dan betaalt u slechts eenmaal de kosten van het consult. De hoeveelheid inentingen bepalen de totale kosten. Wilt u dus meerdere vaccins toedienen dan kunt u ervoor kiezen om dit binnen één consult te doen om geld en tijd te besparen. Vraag onze dierenarts(assistenten) om advies met betrekking tot vaccineren van uw hond. Bel naar 040-7200862 of mail naar info@dierenkliniekcoppelmans.nl om een afspraak te maken.

Gezondheidscontrole voor uw hond

Speciaal voor senior honden, screenen we tijdens de jaarlijkse controle ook de urine. Dit geeft ons zeer veel informatie over het functioneren van het lichaam, zodat we op tijd afwijkingen kunnen opsporen.

Vaccinaties voor uw hond

Vaccinaties zijn belangrijk om te voorkomen dat uw hond ziek wordt. Toch is het ook belangrijk dat uw huisdier niet overgevaccineerd wordt. Daarom vaccineren wij op maat! We bekijken bij de jaarlijkse controle welke entingen uw hond nodig heeft en dienen alleen de vaccinaties toe die van belang zijn. Ook is het mogelijk om m.b.v. bloedonderzoek te controleren of er nog voldoende antilichamen aanwezig zijn tegen Parvo, Distemper en Adenovirus. Maak een afspraak om een bloedonderzoek bij uw hond te doen.

Parasieten bestrijden

Parasieten zijn zeer vervelend. Niet alleen voor uw huisdier, maar ze kunnen op de lange termijn ook vervelend zijn voor u en uw leefomgeving. Preventie van parasieten zoals vlooien, teken en wormen is een periodieke noodzaak die uw huisdier, maar ook uzelf en uw leefomgeving vrijhouden van deze vervelende parasieten. Vlooien geven veel jeuk, een teek kan diverse nare ziektes overdragen en wormen kunnen het welzijn van uw dier aantasten. Daarnaast vormen parasieten en wormen ook een risico voor mensen en vooral voor kinderen. Behandel alle parasieten dus op tijd!

Wanneer ontwormen?

  • Wormen: minimaal 4x per jaar ontwormen.
  • Vlooien en teken: regelmatig behandelen afhankelijk van het product dat u gebruikt.

Afspraak maken bij Dierenkliniek Coppelmans

Bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen kunt u terecht voor effectieve en moderne middelen om parasieten te bestrijden, of voor een jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie. Kom gerust langs of bel naar 040-7200862 voor meer informatie naar onze kliniek. Onze exacte locatie vindt u op onze contactpagina

Dierenkliniek Coppelmans Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00040-7200862Route plannen