Jaarlijkse controle en vaccinatie

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie om uw kat goed te beschermen. We kijken uw kat na en informeren naar zijn of haar dagelijkse gedrag. Hierdoor kunnen we een goede indicatie krijgen of uw kat gezond is, of dat er misschien verder onderzoek nodig is.
Jaarlijkse controle en vaccinatie_Dierenkliniek Coppelmans

Waar bestaat de jaarlijkse controle uit?

De jaarlijkse vaccinatie bestaat uit een bescherming tegen niesziekte en, indien nodig, tegen kattenziekte, rabies of bordetella. Wilt u liever niet vaccineren? Dan raden wij aan om de afweer van uw kat te testen door middel van de vaccicheck. Hiermee kunnen we in het bloed zien of uw kat nog goed beschermd is. Het checken van eventuele ziektes doen wij door u vragen te stellen over het welzijn van de kat, maar ook door goed naar de kat zelf te kijken. We kijken naar het gebit, de vacht, de ogen, en de oren van uw kat om te kunnen vaststellen of uw kat gezond is. Na de controle kunnen wij hoogstwaarschijnlijk de gezondheid vaststellen, of er is een verder onderzoek nodig. Nadat uw kat eenmaal bij onze kliniek geweest is voor de controle en vaccinatie, ontvangt u jaarlijks een oproepkaart hiervoor. Zo weet u dat het weer tijd is om een afspraak te gaan maken om te vaccineren en de gezondheid van uw kat te checken!

Zelf bijdragen aan de beste zorg voor uw kat

Naast uw bezoek aan de dierenkliniek kunt u ook zelf bijdragen aan de beste zorg voor uw kat. Zo is het van belang om uw kat te behandelen tegen parasieten. In onze kliniek adviseren we u graag over de juiste middelen voor uw kat. Naast het beschermen van uw kat tegen parasieten, heeft uw kat nog meer verzorging nodig om zo gezond mogelijk te blijven. Uw kat heeft naast zorg ook genoeg aandacht nodig. Wij hebben voor u op een rijtje gezet waar u allemaal rekening mee moet houden om de gezondheid van uw kat optimaal te houden:

  • Iedere dag spelen
  • Jaarlijkse controle
  • Iedere drie maanden ontworming
  • Vlooiencontrole
  • Verzorging van de vacht
  • De beste voeding

Jaarlijkse controle en vaccinatie_Dierenkliniek Coppelmans

Het beste voor uw kat

U wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor uw kat en doet er zoveel mogelijk aan om uw kat zo lang mogelijk gezond te houden. Dierenkliniek Coppelmans wilt ook alleen het beste voor uw kat en niets minder! Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook voor ziektes bij uw kat. Door jaarlijks een gezondheidscheck te doen bij uw kat, is de kans groter dat eventuele ziektes op tijd worden opgespoord. Onze dierenarts geeft u graag tips over hoe u uw kat zo gezond mogelijk kunt houden. 

Wat kost het inenten van mijn kat?

Bekijk de tarieven voor een overzicht van de kosten van het inenten van uw kat. Op deze pagina vindt u alles omtrent tarieven voor behandelingen voor uw kat. Houdt uw kat gezond door uw kat jaarlijks te laten controleren en waar nodig te laten vaccineren. Bij Dierenkliniek Coppelmans doen wij er alles aan om uw kat gezond te houden. Wij vaccineren uw kat dan ook nooit zonder uw toestemming. U krijgt een eerlijk advies waarmee wij de gezondheid van uw kat voorop stellen. Maak een afspraak of kom langs in onze dierenkliniek in Nuenen.

Afspraak maken bij Dierenkliniek Coppelmans 

Bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen kunt u terecht voor de jaarlijkse controle en vaccinatie voor uw kat. Kom gerust langs of bel naar 040-7200862 voor meer informatie over onze dierenkliniek. U maakt gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze exacte locatie kunt u vinden op onze contactpagina. Uw kat is bij onze dierenarts in de juiste handen! 

Dierenkliniek Coppelmans Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00040-7200862Route plannen

Gezelschapsdieren