Jaarlijkse controle en vaccinatie

Voor de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie voor uw kat brengt u een bezoek aan Dierenkliniek Coppelmans te Nuenen. Ons team van professionele dierenartsen en dierenartsassistenten doen er alles aan om uw kat gezond te houden. We kijken uw kat na en informeren naar zijn of haar dagelijkse gedrag. Hierdoor krijgen we een goede indicatie of uw kat gezond is, of dat er misschien verder onderzoek nodig is. Maak vrijblijvend een afspraak met onze dierenarts door te bellen naar 040-7200862. Wij nemen de tijd voor u en uw kat en doen alles voor de gezondheid van uw huisdier. 

Indien uw kat klachten heeft van andere aard valt dit niet onder de basisgezondheidscontrole en brengen wij hiervoor een consult in rekening boven op de prijs van de vaccinatie.


Jaarlijkse controle en vaccinatie_Dierenkliniek Coppelmans

Waar bestaat de jaarlijkse controle uit?

De jaarlijkse vaccinatie bestaat uit:

  • een bescherming tegen niesziekte,
  • indien nodig, tegen kattenziekte, rabies of bordetella.

Wilt u liever niet vaccineren? Dan raden wij aan om de afweer van uw kat te testen door middel van de vaccicheck. Hiermee zien we in het bloed of uw kat nog goed beschermd is. Het checken van eventuele ziektes doen wij door u vragen te stellen over het welzijn van de kat, maar ook door goed naar de kat zelf te kijken. We kijken naar het gebit, de vacht, de ogen en de oren van uw kat om vast te stellen of uw kat gezond is. Na de controle stellen wij hoogstwaarschijnlijk de gezondheid vast, of is er mogelijk verder onderzoek nodig. Nadat uw kat eenmaal bij onze kliniek geweest is voor de controle en vaccinatie, ontvangt u jaarlijks een oproepkaart. Zo weet u precies wanneer het weer tijd is om een afspraak te maken om uw kat te te vaccineren en de gezondheid van uw kat te checken.

Zelf bijdragen aan de beste zorg voor uw kat

Naast uw bezoek aan de dierenkliniek kunt u ook zelf bijdragen aan de beste zorg voor uw kat. Zo is het van belang om uw kat te behandelen tegen parasieten. In onze kliniek adviseren we u graag over de juiste middelen voor uw kat. Naast het beschermen van uw kat tegen parasieten, heeft uw kat nog meer verzorging nodig om zo gezond mogelijk te blijven. Uw kat heeft naast zorg ook genoeg aandacht nodig. Wij hebben voor u op een rijtje gezet waar u allemaal rekening mee moet houden om de gezondheid van uw kat optimaal te houden:

  • Elke dag spelen
  • Jaarlijkse controle
  • Elke drie maanden ontwormingsbehandeling
  • Vlooiencontrole
  • Verzorging van de vacht
  • De beste voeding

Jaarlijkse controle en vaccinatie_Dierenkliniek Coppelmans

Het beste voor uw kat

U wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor uw kat en doet er zoveel mogelijk aan om uw kat zo lang mogelijk gezond te houden. Dierenkliniek Coppelmans wilt ook alleen het beste voor uw kat en niets minder! Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook voor ziektes bij uw kat. Door jaarlijks een gezondheidscheck te doen bij uw kat, is de kans groter dat eventuele ziektes op tijd worden opgespoord. Onze dierenarts geeft u graag tips over hoe u uw kat zo gezond mogelijk houdt.

Wat kost het inenten van mijn kat?

Bekijk de tarieven voor een overzicht van de kosten van het inenten van uw kat. Op deze pagina vindt u alles omtrent tarieven voor behandelingen. Houd uw kat gezond door uw kat jaarlijks te laten controleren en waar nodig te vaccineren. Bij Dierenkliniek Coppelmans doen wij er alles aan om uw kat gezond te houden. Wij vaccineren uw kat dan ook nooit zonder uw toestemming. U krijgt een eerlijk advies waarmee wij de gezondheid van uw kat voorop stellen. Maak een afspraak of kom langs in onze dierenkliniek in Nuenen.

Afspraak maken bij Dierenkliniek Coppelmans 

Bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen kunt u terecht voor de jaarlijkse controle en vaccinatie voor uw kat. Kom gerust langs of bel naar 040-7200862 voor meer informatie over onze dierenkliniek. U maakt gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze exacte locatie vindt u op onze contactpagina. Uw kat is bij onze dierenarts in goede handen! 

Dierenkliniek Coppelmans Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00040-7200862Route plannen

Gezelschapsdieren