Afspraak maken

Heeft uw huisdier direct hulp nodig en wilt u vandaag nog langskomen? Maak telefonisch een afspraak bij onze dierenkliniek in Nuenen via 040-7200862. Vaccinatie nodig? 

Maak direct online een afspraak

Maak online een afspraak voor vaccinaties

Het is alleen mogelijk om een online afspraak in te plannen voor vaccinaties. Dit geldt zowel voor bestaande klanten als voor nieuwe klanten. Indien uw huisdier klachten heeft die los staan van de vaccinatie, neemt u telefonisch contact op met de praktijk in Nuenen. Mocht er geen gewenst tijdstip tussen staan, neemt u ook contact op met de praktijk. Tel: 040-7200862.

Maak een afspraak voor vaccinatie

Wel of geen spoedgeval?

Stel: het is zaterdagavond en uw hond moet ineens veel braken. Belt u wel of niet naar de dierenarts? We kunnen ons voorstellen dat het voor baasjes niet altijd eenvoudig is om te bepalen of iets spoed is. Om te beginnen; bij twijfel altijd bellen. Wat daarnaast kan helpen: stel uzelf de vraag 'Wat als ik het zelf was?' Zou het dan een dagje kunnen wachten? Of kunnen we het nog een uurtje aankijken? Vaak geldt, lukt dit voor uzelf, dan voor uw huisdier ook.

Voorbeelden van spoedgevallen

Twijfelt u of u te maken heeft met een spoedgeval? Voorbeelden van spoed zijn:

  • een snel dikker wordende buik (met braakneigingen), 
  • bloedingen, 
  • niet kunnen plassen, 
  • acute benauwdheid,
  • een (verkeers)ongeluk. 

Bent u patiënt bij onze kliniek, neem dan in bovenstaande gevallen altijd direct telefonisch contact op met ons, ook buiten openingstijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar met onze spoeddierenartsen.

Bel direct ons spoednummer

Inschrijven als nieuwe patiënt

Nog geen klant? Schrijf u en uw huisdier eenvoudig bij Dierenkliniek Coppelmans in via het inschrijfformulier. Heeft u meerdere huisdieren, dan vult u per dier één formulier in.

Voor het inplannen van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt wel alvast het formulier invullen.

Afspraakverzoeken welke via dit formulier aangevraagd worden, worden niet in behandeling genomen.

Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy statement.

 

Persoonlijke gegevens

Gegevens huisdier

Velden met * zijn verplicht.