Afspraak maken

Heeft uw huisdier direct hulp nodig en wilt u vandaag nog langskomen? Maak telefonisch een afspraak bij onze dierenkliniek in Nuenen via 040-7200862.


Spoedgeval? Altijd bellen! 040-2061682


Wel of geen spoedgeval?

Stel: het is zaterdagavond en uw hond moet ineens veel braken. Belt u wel of niet naar de dierenarts? We kunnen ons voorstellen dat het voor baasjes niet altijd eenvoudig is om te bepalen of iets spoed is. Om te beginnen; bij twijfel altijd bellen. Wat daarnaast kan helpen: stel uzelf de vraag 'Wat als ik het zelf was?' Zou het dan een dagje kunnen wachten? Of kunnen we het nog een uurtje aankijken? Vaak geldt, lukt dit voor uzelf, dan voor uw huisdier ook.

Voorbeelden van spoedgevallen

Twijfelt u of u te maken heeft met een spoedgeval? Voorbeelden van spoed zijn:

  • een snel dikker wordende buik (met braakneigingen), 
  • bloedingen, 
  • niet kunnen plassen, 
  • acute benauwdheid,
  • een (verkeers)ongeluk. 

Neem in bovenstaande gevallen altijd direct telefonisch contact op met ons, ook buiten openingstijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar met onze spoeddierenartsen.

Geen urgentie, wel een afspraak?

Voor minder urgente situaties is het mogelijk om ons te mailen op info@dierenkliniekcoppelmans.nl. Houd er rekening mee dat wij uw mail mogelijk pas aan het einde van de dag zien. Heeft uw huisdier snel hulp nodig, bel dan altijd naar onze kliniek!

Bel direct ons spoednummer