Inentingen pup

Heeft uw pup inentingen nodig? Kom dan langs bij Dierenkliniek Coppelmans. Wij hebben jarenlange ervaring met het inenten van pups en weten dus precies hoe we dit moeten aanpakken.

Welke inentingen heeft uw nieuwe pup nodig?De juiste inentingen voor uw pup

Uw pup heeft al vroeg in zijn leven belangrijke inentingen nodig. Deze beschermen de pup tegen diverse ziekten en aandoeningen, zoals:

  • Parvo
  • Weil
  • Hepatitis Contagiosa Canis
  • Para-influenza
  • Rabiës

Met een nieuw leventje in huis wilt u het liefst niet denken aan dat hij ziek kan worden en dus zijn puppy inentingen een belangrijk onderdeel van de eerste paar weken van het leven van uw pup. Afhankelijk van de leeftijd van de pup waarop u hem in huis haalt, zal hij de eerste puppy inentingen waarschijnlijk al gehad hebben bij de fokker. Daarna is het zaak aan u om het schema van inentingen te blijven volgen en uitvoeren, zodat u de gezondheid van uw nieuwe huisdier waarborgt.

Waarom heeft uw pup inentingen nodig?

Puppy inentingen zijn er om een aantal ziekten te voorkomen, maar het kan een nog Laat uw pup inenten in bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenenbelangrijkere rol spelen wanneer u uw huisdier mee naar het buitenland wilt nemen. Sommige landen verplichten u binnen een bepaalde termijn uw pup in te laten enten. Dit moet u kunnen overleggen als u de grens overgaat. Gaat u wel op vakantie, maar gaat de pup niet mee? Dan zal deze hopelijk in een mooi dierenpension verblijven, waar veel buitenruimte is, andere honden zijn om mee te spelen en er veel aandacht is van het personeel van het hondenpension. In dit geval heeft uw pup inentingen tegen kennelhoest nodig.  Een goede kennel accepteert geen honden zonder deze inenting.

Wat zijn de kosten van inentingen voor uw pup?

Een nieuwe pup in uw huis verwelkomen kost in het begin een aardige cent. Als u nog geen hond had, koopt u de basiszaken, zoals een riem, een mand, een drink- en voerbak en speeltjes, zodat uw pup zich niet snel gaat vervelen. Daarbovenop komen dan nog de kosten voor de inentingen van uw pup. De eerste vaccinatie kost 29.50 euro. Wilt u nog tegen andere ziektes extra vaccineren, dan kost dat in hetzelfde consult 20 euro extra per vaccinatie. Wilt u meer weten over de soorten inentingen? U kunt bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen terecht, ook vanuit Helmond, Geldrop of Eindhoven, door een afspraak te maken via e-mail, telefoon of een bezoek aan de vestiging. 

Maak vandaag een afspraak