Inentingen pup

Heeft uw pup inentingen nodig? Kom dan langs bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Onze dierenkliniek is gevestigd in Tuincentrum Coppelmans en is vanuit Eindhoven, Helmond en Geldrop gemakkelijk te bereiken. Wij hebben jarenlange ervaring met het inenten van pups en weten dus precies hoe we dit moeten aanpakken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het inenten van uw pup. 

Welke inentingen heeft mijn pup nodig?De juiste inentingen voor uw pup

Een pup heeft al vroeg in zijn leven belangrijke inentingen nodig. Deze beschermen de pup tegen diverse ziekten en aandoeningen, zoals:

  • Parvo
  • Weil
  • Hepatitis Contagiosa Canis
  • Para-influenza
  • Rabiës

Met een nieuw leventje in huis wilt u het liefst niet denken aan dat hij ziek kan worden en dus zijn puppy-inentingen een belangrijk onderdeel van de eerste paar weken van zijn leven. Waarschijnlijk heeft uw puppy zijn eerste puppy-inentingen al gehad bij de fokker. Na de eerste puppy-inentingen is het zaak aan u om het schema van inentingen te blijven volgen en uitvoeren. Zo houdt u de gezondheid van uw nieuwe huisdier op peil en leeft uw pup een gelukkig onbezorgd leven.

Jaarlijkse gezondheidscontrole hond

Wilt u meer informatie over de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie voor uw hond? Om de gezondheid van uw huisdier op peil te houden, checken wij jaarlijks de algemene gezondheid van uw dier. Is uw hond patiënt bij ons, dan krijgt u jaarlijks een oproep voor de gzondheidscontrole. Voorkom ziektes en infecties en daarbij ook kosten die hoog oplopen. Onze dierenartsen geven u een eerlijk en duidelijk overzicht van de gezondheidstoestand van uw hond. Meer info? Neem contact met ons op.

Waarom pup inenten?

Puppy-inentingen zijn er om een aantal ziekten te voorkomen, maar spelen ook nog een Laat uw pup inenten in bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenenbelangrijkere rol. Als u uw huisdier mee naar het buitenland wilt nemen, dan is het in sommige landen verplicht om uw pup binnen een bepaalde termijn te laten inenten. Dit moet u kunnen aantonen als u de grens overgaat. Gaat u wel op vakantie, maar gaat de pup niet mee? Dan zal deze hopelijk in een mooi dierenpension verblijven, waar veel buitenruimte is, andere honden zijn om mee te spelen en er veel aandacht is van het personeel van het hondenpension. In dit geval heeft uw pup inentingen tegen kennelhoest nodig.  Een goede kennel accepteert geen honden zonder deze inenting.

Kosten van inentingen voor uw pup

Een pup in uw huis verwelkomen kost in het begin een aardige cent. De basiszaken, zoals een riem, een mand, een drink- en voerbak en speeltjes kosten allemaal al genoeg. Naast de basiszaken betaalt u de kosten voor de inentingen van uw pup. De eerste vaccinatie kost €37,50 euro. Wilt u uw pup nog tegen andere ziektes vaccineren, dan kost dat in hetzelfde consult €25,50 euro per extra vaccinatie. Wilt u meer weten over de soorten inentingen voor uw pup? Kom langs bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Wij zijn vanuit Helmond, Geldrop of Eindhoven zeer goed bereikbaar. Maak een afspraak via e-mail, telefoon of breng een bezoek aan onze vestiging in Nuenen.

Maak een afspraak