Over Dierenkliniek Coppelmans

Welkom bij Dierenkliniek Coppelmans! Dierenkliniek Coppelmans is gevestigd in Nuenen en wordt gevormd door een enthousiaste groep dierenartsen en assistentes; een hecht team welke zich met veel toewijding en professionaliteit inzet voor zowel de patiënt als de cliënt.  

Coppelmans is er voor u en uw huisdier

Ons team is zich bewust van de bijzondere band die er bestaat tussen mens en dier. Dit uit zich in onder andere in het aanbieden van veterinaire zorg van hoog niveau. Wij streven ernaar constant onze kennis en ervaring op peil te houden, onder andere door het volgen van nascholingen. Nieuwe ontwikkelingen zijn voor ons een uitdaging. Verder hebben wij een goed ingerichte praktijk en deskundige gemotiveerde medewerkers voor wie betrokkenheid en respect als vanzelf worden beschouwd. Wij voeren een gespecialiseerde vorm van eerstelijns diergeneeskunde, waarbinnen altijd de patiënt, en niet de aandoening, centraal staat.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor informatie, behandeling en vaccinatie van uw huisdier. We bieden de beste zorg voor uw hond en kat, en natuurlijk zijn ook konijnen en andere knagers als cavia's bij ons op de juiste plek. Een aantal diensten die wij leveren zijn:

  • Vaccinaties, zowel in het eerste levensjaar van uw huisdier als jaarlijkse inentingen;
  • Sterilisatie en castratie van honden, katten, konijnen en knagers;
  • Tandheelkunde voor uw huisdier;
  • Kijkoperaties, waarbij uw dier amper pijn ervaart en snel geneest. 

Daarnaast kunt u ook in onze kliniek terecht voor voeding van het merk SPECIFIC®. We verkopen zowel onderhoudsvoeding als speciale dieetvoeding voor uw hond of kat. Heeft u vragen over welk soort SPECIFIC voedsel het best bij uw huisdier past? Laat u gerust adviseren door een van onze dierenartsen of assistentes.

Contact

 

Dierenkliniek Coppelmans
Kapperdoesweg 8
5674 AJ Nuenen
040-7200862

 

info@dierenkliniekcoppelmans.nl

 

Maak direct een afspraak

Dierenkliniek Coppelmans voor al uw huisdieren

Uw huisdier is bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen in goede handen. Met onze liefde voor de geneeskunde van gezelschapsdieren en de diverse (opname)faciliteiten zorgen onze dierenartsen en –assistenten voor de best mogelijke diagnose en behandeling van alle gezelschapsdieren. Dierenkliniek Coppelmans is gevestigd in Nuenen en goed te bereiken vanuit Helmond, Geldrop, Woensel en Eindhoven.

Contact opnemen met Dierenkliniek Coppelmans Nuenen

Merkt u dat uw huisdier zich niet lekker voelt? Heeft uw puppy een vaccinatie nodig? Wilt u graag SPECIFIC voer voor uw trouwe viervoeter aanschaffen? Of is er wellicht iets anders waar Dierenkliniek Coppelmans u mee kan helpen? Neem dan contact op met Dierenkliniek Coppelmans via ons telefoonnummer: 040-7200862, e-mail: info@dierenkliniekcoppelmans.nl, of maak een afspraak met ons via het contactformulier. U kunt ook de tarieven van consulten, vaccinaties en behandelingen bekijken of vrijblijvend langskomen in de kliniek. Tot slot zijn wij 24/7 voor alle dieren beschikbaar. U leest alles over onze spoeddierenartsen en de spoedtijden.

Neem direct contact op

Maak online een afspraak