Kosten inentingen hond

Benieuwd naar de kosten van de inentingen van uw hond? Bij Dierenkliniek Coppelmans lichten we u graag van tevoren in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat gaan de inentingen van uw hond kosten?Wat zijn de kosten voor het inenten van uw hond?

De inentingen van uw hond kosten niet bijzonder veel. Een pup heeft meer vaccinaties nodig dan een hond. Een pup heeft namelijk nog geen weerstand opgebouwd en is extra vatbaar voor allerlei ziekten en besmettingen. Daarom wordt een pup in het eerste levensjaar vaker ingeënt, dan een volwassen hond. Een pup dient bij zes, negen en twaalf weken gevaccineerd te worden. Daarna volgen alleen nog de kosten van de jaarlijkse enting van uw hond. Die zijn te overzien.

Inentingen van een jonge hond kosten in het begin iets meer

Wij geven u graag een overzicht van de kosten voor het inenten van uw hond:

  • De eerste vaccinatie kost 29.50 euro. Wilt u nog tegen andere ziektes extra vaccineren, dan kost dat in hetzelfde consult 20 euro extra per vaccinatie.
  • Bij een volwassen hond heeft u de kosten voor de jaarlijkse enting van de hond. Er wordt bij de inentingen onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten vaccinaties, zoals een kleine of grote cocktail, een vaccinatie tegen kennelhoest of vaccinatie tegen rabiës. Elk van deze inentingen van de hond kosten een bepaald bedrag. Dus heeft uw hond meerdere vaccinaties nodig, dan wordt het totaalbedrag hoger.

Een consult is bij de kosten van de vaccinatie van de hond echter altijd inbegrepen. Zo checkt de dierenarts van de kliniek altijd de algemene gezondheid van uw hond, voordat hij overgaat tot vaccineren.Kosten inenten hond

Waar kunt terecht met uw hond voor vaccinaties?

Wanneer u in de buurt van Helmond, Eindhoven of Geldrop woont, kunt u voor vaccinaties of andere vragen of zorgen omtrent uw huisdier terecht bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Het team van dierenartsen en dierenartsenassistenten helpt u graag. En door de ligging in Tuincentrum Coppelmans zijn er diverse faciliteiten aanwezig die het bezoek aan de dierenkliniek vergemakkelijken. Zo zijn er voldoende parkeerplaatsen en kunt u, als u te vroeg bent voor uw afspraak, een lekkere kop koffie bij restaurant Kapperdoes pakken. Komt u gerust eens langs om kennis te maken met het team van de dierenkliniek of plan direct een afspraak in voor een vaccinatie of andere behandeling voor uw hond.

Maak meteen een afspraak