Kosten inentingen hond

Benieuwd naar de kosten van de inentingen van uw hond? Bij Dierenkliniek Coppelmans te Nuenen lichten we u graag van tevoren in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat kost het inenten van mijn hond?Wat zijn de kosten voor het inenten van uw hond?

De kosten van het inenten van uw hond zijn niet bijzonder hoog. Een pup heeft meer vaccinaties nodig dan een volwassen hond. Een pup heeft namelijk nog geen weerstand opgebouwd en is extra vatbaar voor allerlei ziekten en besmettingen. Wij vaccineren een pup bij zes, negen en twaalf weken. Na deze leeftijd volgen alleen nog de kosten van de jaarlijkse inenting van uw hond. Deze jaarlijkse controle en vaccinaties zijn er om uw hond gezond te houden.

Hond inenten kosten

Wat kost het nu echt om uw hond te laten inenten? Wij vaccineren pups meerdere malen in het eerste levensjaar. Volwassen honden hebben minder vaccinaties nodig dan jonge honden, hierom zijn de kosten van inentingen voor jonge honden hoger dan de kosten van het inenten van oudere honden. Wij geven u graag een overzicht van de kosten van het inenten van uw hond:

  • De eerste vaccinatie kost €29,50 euro. Wilt u uw hond extra vaccineren tegen andere ziektes, dan kost dat in hetzelfde consult €20,00 euro extra per extra vaccinatie.
  • Bij een volwassen hond betaalt u de kosten voor de jaarlijkse enting van de hond. Wij maken bij de inentingen geen onderscheid tussen verschillende soorten of groottes van honden, wij maken alleen onderscheid tussen verschillende soorten vaccinaties. Zo zit er verschil tussen een vaccinatie tegen kennelhoest of vaccinatie tegen rabiës. Elk van deze inentingen voor uw hond heeft zijn eigen prijs. Dus heeft uw hond meerdere vaccinaties nodig, dan wordt het totaalbedrag van de verschillende vaccinaties bij elkaar hoger.
  • Komt u een paar weken later weer terug voor een afspraak, dan betaalt u weer €29,50 voor de eerste vaccinatie, dit is inclusief kosten voor het consult.

Maak direct een afspraak


 

Een los consult kost €29,00. Deze kosten zitten altijd bij de kosten van de vaccinatie voor uw hond inbegrepen. De dierenartsen van Dierenkliniek Coppelmans checken altijd eerst de algemene gezondheid van uw hond voordat wij overgaan tot vaccineren. Wilt u meer informatie over onze tarieven of meer informatie over de prijs van titteren in plaats van vaccineren? Voor vragen neemt u altijd contact met ons op.

Hoe houd ik mijn hond gezond?

U heeft zelf ook grote invloed op de gezondheid van uw dier. Volg onze tips voor het gezond houden van uw hond:

  • zorg voor voldoende beweging
  • gevarieerd voedselpatroon
  • daag uw hond mentaal uit (met spelletjes)
  • poets de tanden van uw hond

Een hond is een gezelschapsdier en houdt dan ook van gezelschap. Bent u voor een langere tijd op vakantie of bent u overdag lange tijd achter elkaar niet thuis? Zorg dan voor een hondenoppas zodat uw hond voldoende aandacht krijgt.

Kosten inenten hond - Dierenkliniek Coppelmans

Waar kan ik terecht met mijn hond voor vaccinaties?

Wanneer u in de buurt van Helmond, Eindhoven of Geldrop woont, kunt u voor vaccinaties of andere vragen of zorgen omtrent uw huisdier terecht bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Het ervaren team van dierenartsen en dierenartsenassistenten helpt u graag. Door de fijne ligging van onze dierenkliniek in Tuincentrum Coppelmans zijn er diverse faciliteiten aanwezig die het bezoek aan de dierenkliniek vergemakkelijken. Zo zijn er voldoende parkeerplaatsen en kunt u, als u te vroeg bent voor uw afspraak, een lekkere kop koffie bij restaurant Kapperdoes drinken of een ronde door het tuincentrum lopen. Komt u gerust eens langs om kennis te maken met het team van de dierenkliniek of plan direct een afspraak in voor een vaccinatie of andere behandeling voor uw hond.

Maak direct een afspraak