Kosten inentingen hond

Benieuwd naar de kosten van de inentingen van uw hond? Bij Dierenkliniek Coppelmans te Nuenen lichten we u graag van tevoren in, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat kost het inenten van mijn hond?

De kosten voor het inenten van uw hond zijn niet bijzonder hoog. De hoeveelheid vaccinaties ligt aan de leeftijd van uw hond. Een pup heeft meer vaccinaties nodig dan een volwassen hond. Pups hebben namelijk nog geen weerstand opgebouwd en zijn extra vatbaar voor allerlei ziekten en besmettingen. Wij vaccineren een pup bij de leeftijd van zes, negen en twaalf weken. Na deze leeftijd volgen alleen nog de kosten van de jaarlijkse inenting van uw hond. Deze jaarlijkse controle en vaccinaties zijn er om uw hond gezond te houden.

Hond inenten kosten

Wat kost het nu echt om uw hond te laten inenten? Wij geven u graag een overzicht van de kosten van het inenten van uw hond. Deze kosten vindt u terug in een duidelijk kostenoverzicht op de tarievenpagina.

  • De eerste vaccinatie kost €37,50 euro inclusief de kosten voor het consult. Wilt u uw hond in hetzelfde consult extra vaccineren tegen andere ziektes, dan kost dat €25,50 euro per elke extra vaccinatie.
  • Bij een volwassen hond betaalt u de kosten voor de jaarlijkse enting van de hond. Wij maken bij de inentingen geen onderscheid tussen verschillende rassen of groottes van honden, wij maken alleen onderscheid tussen verschillende soorten vaccinaties. Zo zit er verschil tussen een vaccinatie tegen kennelhoest of vaccinatie tegen rabiës. Elke inenting voor uw hond heeft zijn eigen prijs. Dus heeft uw hond meerdere vaccinaties nodig, dan tellen wij de bedragen van de verschillende vaccinaties bij elkaar op.
  • Komt u een paar weken later weer terug voor een afspraak, dan betaalt u weer €36,00 voor de eerste vaccinatie, dit bedrag is inclusief kosten voor het consult van €36,00.

Bekijk de tarieven

 

 

Kosten inenten hond - Dierenkliniek Coppelmans

Kosten consult

Een los consult kost €36,00 euro. Deze kosten zitten altijd inbegrepen bij de kosten van de vaccinatie voor uw hond. De dierenartsen van Dierenkliniek Coppelmans checken altijd eerst de algemene gezondheid van uw hond voordat wij overgaan tot vaccineren. Wilt u meer informatie over onze tarieven of meer informatie over de prijs van titteren in plaats van vaccineren? Voor vragen neemt u altijd contact met ons op.

Hoe houd ik mijn hond gezond?

U heeft zelf ook grote invloed op de gezondheid van uw dier. Volg onze tips voor het gezond houden van uw hond:

  • zorg voor voldoende beweging
  • gevarieerd voedselpatroon
  • daag uw hond mentaal uit (met spelletjes)
  • poets de tanden van uw hond

Hoe houd ik mijn hond gezond - Dierenkliniek Coppelmans

Een hond is een gezelschapsdier en houdt dan ook van gezelschap. Bent u voor een langere tijd op vakantie of bent u overdag lange tijd achter elkaar niet thuis? Zorg dan voor een hondenoppas of dierenpension zodat uw hond voldoende aandacht krijgt.

Hond laten vaccineren

Woont u in de buurt van Helmond, Eindhoven of Geldrop, dan helpen wij u en uw hond graag in onze dierenkliniek in Nuenen. Wij helpen graag bij vragen over vaccinaties of andere vragen omtrent de zorg van uw huisdier. Ons ervaren team van dierenartsen en -assistenten helpt u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 040-7200862.

Bezoek Dierenkliniek Coppelmans

Onze dierenkliniek bevindt zich in het gebouw van Tuincentrum Coppelmans, hierdoor zijn er diverse faciliteiten aanwezig die het bezoek aan onze dierenkliniek vergemakkelijken en aangenaam maken. Zo zijn er voldoende parkeerplaatsen en kunt u, als u te vroeg bent voor uw afspraak, een lekkere kop koffie bij restaurant Kapperdoes drinken of een ronde door het tuincentrum lopen. Kom gerust eens langs om kennis te maken met het team van de dierenkliniek of plan direct een afspraak in voor een vaccinatie of andere behandeling voor uw hond.

Maak direct een afspraak