Dierenarts spoed

Bent u vaste klant bij ons? Dan kunt u gebruik maken van onze spoeddienstregeling. Bent u geen klant bij ons, dan kunt u uw eigen dierenarts bellen.

Heeft u met spoed een dierenarts nodig? Bel Dierenkliniek Coppelmans op ons spoednummer 040-7200862 of 040-2061682. Deze telefoonnummers zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Door onze nauwe samenwerking met Dierernarts Boschhoven en Petsfit zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Twijfel niet, bel ons! Bel het spoednummer en onze ervaren spoeddierenartsen staan u direct te woord.

Bel direct ons spoednummer

Dierenarts weekend

Buiten onze reguliere openingstijden is onze spoedkliniek geopend. Bel na sluitingstijd met ons noodnummer 040-7200862 of 040-2061682. Ons spoeddierenartsenteam is op de volgende dagen en tijden bereikbaar voor spoedgevallen:

  • dagelijks buiten openingstijden tussen 18:00 - 09:30 uur
  • in het weekend tussen zaterdag 17:00 uur en maandag 09:30 uur

Spoedkliniek

Door onze nauwe samenwerking met Boschhoven Kliniek voor Dieren in Leende en Petsfit in Eindhoven, bieden wij u 24/7 een spoeddienst waarop wij altijd bereikbaar zijn. Buiten openingstijden bent u voor spoedgevallen welkom in onze spoedkliniek Boschhoven Kliniek voor Dieren in Leende of Petsfit Dierenartsen in Eindhoven. Neem contact op met 040-7200862 of 040-2061682. en wij verbinden u direct door met de spoedkliniek. 

Toegang patiëntenkaart

Onze dierenartsen hebben toegang tot alle patiëntkaarten van onze vaste klanten en hebben korte lijntjes met elkaar ter attentie van patiëntenoverdracht en overleg. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat wij niet beschikken over de juiste gegevens van uw huisdier. Ons team van spoeddierenartsen is ervaren, bekwaam en professioneel. Wij verzekeren u dat ons spoedteam alles voor de gezondheid van uw dier doet.

Bel direct ons spoednummer

Dierenarts spoedteam

Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten met een spoedgeval. Een klein team van ervaren spoeddierenartsen van verschillende klinieken helpt u bij uw noodsituatie. Onze professionele spoeddierenartsen werken bij Dierenkliniek Coppelmans, Boschhoven kliniek voor Dieren en Petsfit. Bent u benieuwd naar de dierenartsen van het spoedteam? Hieronder introduceren wij kort ons team. Zo weet u van tevoren wie u en uw huisdier helpt bij een spoedgeval. 

Dirk Spoorenberg

Dirk Spoorenberg - Dierenarts spoed

José Theunisse

José Theunisse - Dierenarts spoed

Angelique Matheeuwsen

Angelique Matheeuwsen - Dierenkliniek Coppelmans

Monique van Wijk

Monique van Wijk - Dierenarts

Jolanda Heerings

Jolanda Heerings - Dierenarts spoed

Wel of geen spoedgeval?

Stel: het is zaterdagavond en uw hond moet ineens veel braken. Belt u wel of niet naar de dierenarts? We kunnen ons voorstellen dat het voor baasjes niet altijd eenvoudig is om te bepalen of iets spoed is. Om te beginnen; bij twijfel altijd bellen. Wat daarnaast kan helpen: stel uzelf de vraag 'Wat als ik het zelf was?' Zou het dan een dagje kunnen wachten? Of kunnen we het nog een uurtje aankijken? Vaak geldt, lukt dit voor uzelf, dan voor uw huisdier ook.

Voorbeelden van spoedgevallen

Twijfelt u of u te maken heeft met een spoedgeval? Voorbeelden van spoed zijn:

  • een snel dikker wordende buik (met braakneigingen), 
  • bloedingen, 
  • niet kunnen plassen, 
  • acute benauwdheid,
  • een (verkeers)ongeluk. 

Neem in bovenstaande gevallen altijd direct telefonisch contact op met ons, ook buiten openingstijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar met onze spoeddierenartsen.

Bel direct ons spoednummer

Petsfit Dierenartsen

Petsfit Dierenarts - Eindhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij werken samen met
Petsfit Dierenartsen in Eindhoven.


Voor spoedgevallen belt u 24/7 naar 040-2061682