Dierenkliniek Eindhoven

Op zoek naar een dierenkliniek in de buurt van Eindhoven? U hoeft niet langer te zoeken, want voor een dierenkliniek nabij Eindhoven kunt u prima terecht in Nuenen. Hier werken ervaren en betrouwbare dierenartsen die uw huisdier van de juiste zorg en aandacht zullen voorzien. Dierenkliniek Coppelmans is gevestigd in Tuincentrum Coppelmans, waardoor u zich bij een bezoek aan een dierenarts in de buurt van Eindhoven nooit zorgen hoeft te maken over dichtbij parkeren. U wandelt makkelijk met uw hond naar binnen en heeft u een mandje of kooi bij zich waarin het kleinere huisdier zit? Dan kunt u als u liever niet wilt tillen een karretje van het tuincentrum gebruiken voor het vervoer van de auto naar de dierenarts.

Faciliteiten van bij onze dierenkliniek nabij EindhovenDierenkliniek nabij Eindhoven

Bij onze dierenkliniek nabij Eindhoven kunt u terecht voor:

  • Inentingen
  • Een sterilisatie of castratie
  • Een routine onderzoek
  • Digitale röntgen
  • Laboratoriumonderzoek
  • Een opname

De prijs is per situatie anders, maar wij laten u dit altijd van tevoren duidelijk weten.

Kundige dienstverlening en goede basisinformatie bij deze dierenkliniek nabij EindhovenEen deskundige dierenkliniek nabij Eindhoven

Als u een huisdier aan het overwegen bent, maar nog niet goed weet welke, dan is de website van de dierenkliniek een goed startpunt voordat u uw beslissing neemt. Wanneer u eenmaal aan een huisdier begint, wilt u immers niet voor verrassingen komen te staan. Een goudvis eet niet hetzelfde voer als een cavia en maakt andere geluiden. En een hond is op een andere manier trouw aan zijn baas dan een kat. Maar wat past bij u? Hoeveel tijd heeft u voor uw toekomstige huisdier en hoeveel ruimte heeft u in uw woning en in de tuin? Twijfelt u over uw keuze of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met deze dierenkliniek dichtbij Eindhoven om uw vragen te beantwoorden. Het team staat voor u klaar. En vanuit Eindhoven is de dierenarts binnen ongeveer een kwartiertje te bereiken voor behandelingen na het maken van een afspraak.

Verzorging van uw gezelschapsdier

U wilt graag dat uw huisdier de (medische) zorg krijgt die het verdient. Zo heeft ieder dier speciale eigenschappen en zijn eigen verzorgingsbehoeften. Het knippen van nagels en het reinigen van het gebit zijn hier voorbeelden van. Soms kunt u de verzorging van uw huisdier thuis op u nemen, andere keren vertrouwt u dit liever toe aan een ervaren dierenarts bij uw in de buurt van Eindhoven. 

Maak vandaag nog een afspraak!