Kat inenten

Een kat laten inenten kan bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. U wilt natuurlijk dat zoiets belangrijks goed en met zorg gebeurt. Bij Dierenkliniek Coppelmans hebben wij jarenlange ervaring en garanderen wij u dat wij er alles aan doen zodat de vacccinatie goed verloopt. Wilt u meer weten over het laten inenten van uw kat en de kosten voor het inenten van uw kat? Wij geven u graag van tevoren duidelijke informatie zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Laat uw kat tijdig inentenDe juiste apparatuur voor het inenten van uw kat

Woont u in de buurt van Eindhoven, Geldrop of Helmond, dan laat u uw kat inenten bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Onze dierenkliniek is gemakkelijk te bereiken en biedt een ruime parkeergelenheid. Dierenkliniek Coppelmans behandelt allerlei soorten gezelschapsdieren met elk soort gezondheidsprobleem. De dierenartsassistenten in de kliniek maken graag een afspraak met u om de vaccinatie(s) voor uw kat in te plannen. Bent u nieuwsgierig naar de dienstverlening en verschillende behandelingen die u voor uw kat bij de kliniek kunt regelen? Neem dan alvast een kijkje op de website of kom langs voor een eerste kennismaking. Ook als u nog geen kat in huis hebt, maar dit wel overweegt, bent u van harte welkom. Wij brengen u op de hoogte van de verzorging van uw toekomstige kat, zodat u weet waar u aan begint.

Waarom een kat inenten?

  • Een kat vaccineren helpt om het dier langer gezond te houden.
  • Uw kat heeft na de vaccinaties meer weerstand tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Het klimaat waarin wij leven zorgt er helaas voor dat steeds meer ziekten en parasieten ons leven beïnvloeden. Hiertegen wilt u uw kat graag beschermen. Dit kan door uw kat periodiek te vaccineren. Wanneer u met uw kat langskomt voor de vaccinatie, voeren wij ook altijd een algemene controle uit. Zo houden we de gezondheid van uw huisdier in de gaten. Door een regelmatige gezondheidscheck vallen veranderingen in het gedrag of uiterlijk van de kat veel sneller op. Mocht er iets veranderen bij uw kat, dan geeft gericht onderzoek aan wat er mogelijk aan de hand is. Een goede diagnose is van belang voor het uitvoeren van een gepaste behandeling.

Hoevaak kat inenten?

Komt u al bij onze dierenkliniek sinds uw kat een kitten was, dan ontvangt u vanaf dat moment elk jaar een herhaaloproep om langs te komen voor een gezondsheidscontrole. Wij kijken dan naar welke inentingen uw kat nodig heeft. Niet alleen voor het inenten van uw kat komt u naar Dierenkliniek Coppelmans, ook voor speciale voeding, sterilisatie of castratie of andere ingrepen voor katten, honden en andere gezelschapsdieren komt u naar Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen.

Dierenkliniek Coppelmans faciliteitenLaat uw kat inenten in Nuenen

Bij onze dierenkliniek bieden wij onder andere de volgende faciliteiten aan:

  • Routine-onderzoek
  • Vaccinaties
  • Sterilisaties
  • Castraties
  • Röntgenfoto’s
  • Opnames

Heeft uw hond, kat of konijn gezondheidsproblemen? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 040-7200862 of kom bij ons langs in de dierenkliniek in Nuenen.

Maak een afspraak