Kat inenten

Een kat laten inenten kan bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. U wilt natuurlijk dat zoiets belangrijks goed gebeurt. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen dus garanderen dat alles goed zal verlopen.

Dierenkliniek CoppelmansLaat uw kat inenten in Nuenen

Bij onze dierenkliniek kunt u terecht voor:

  • Routine onderzoek
  • Vaccinaties
  • Sterilisaties
  • Castraties
  • Röntgenfoto’s
  • Opnames

Heeft u hond, kat of konijn gezondheidsproblemen? Kom dan snel bij ons langs!

Heeft u een kat in huis? Laat haar tijdig inenten

Wie in de buurt van Eindhoven, Geldrop of Helmond woont, kan zijn kat laten inenten in Nuenen. Hier vindt u Dierenkliniek Coppelmans die allerlei soorten gezelschapsdieren behandelt. De dierenartsassistenten van de kliniek maken graag een afspraak met u om de vaccinaties van uw kat in te plannen. Bent u nieuwsgierig naar de dienstverlening en verschillende behandelingen die u voor uw kat bij de kliniek kunt regelen? Neem dan alvast een kijkje op de website of kom langs voor een eerste kennismaking. Ook als u nog geen kat in huis hebt, maar dit wel overweegt, bent u van harte welkom. Wij brengen u op de hoogte van de verzorging van uw toekomstige kat, zodat u weet waar u aan begint.

Waarom een kat in laten inenten?De juiste apparatuur voor het inenten van uw kat

Een kat vaccineren helpt om het dier langer gezond te houden en het heeft zo meer weerstand tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het klimaat waarin u leeft, zorgt er helaas voor dat steeds meer ziekten en parasieten die ziekten overbrengen, overleven in de natuur. Hiertegen wilt u uw kat graag beschermen en dit kan door uw kat periodiek te vaccineren. Wanneer u met uw kat langs komt voor de vaccinaties, zal ook altijd een algemene controle uitgevoerd worden. Zo houden we samen de gezondheid van uw huisdier in de gaten en vallen veranderingen in het gedrag of uiterlijk van de kat ook veel sneller op. Mocht er iets veranderen bij uw kat, dan kan gericht onderzoek aangeven wat er mogelijk aan de hand is. En een goede diagnose is weer van belang voor een gepaste behandeling.
 

Hoe vaak dient u uw kat te laten vaccineren?

Wanneer u al bij de kliniek komt vanaf dat uw kat een kitten was, ontvangt u vanaf dat moment elk jaar een herhaaloproep om weer langs te komen. Er wordt dan gekeken welke inentingen uw kat nog nodig heeft. En niet alleen voor het inenten van uw kat kunt u bij de dierenkliniek terecht, ook voor speciale voeding, sterilisatie of castratie of andere ingrepen kunt u hier terecht.

Maak een afspraak