Kat laten steriliseren bij de dierenarts rondom Eindhoven

Wilt u voorkomen dat uw kat zwanger raakt en een nestje maakt, dan is het verstandig om uw kat op tijd te laten steriliseren. Poezen vertonen tijdens de krolsheid in het voorjaar of najaar heftig versiergedrag door hard te krijsen naar mogelijke partners. Door uw kat te laten steriliseren voorkomt u de kans op baarmoederontsteking en kan uw poes geen nageslacht meer maken. De ideale leeftijd voor een sterilisatiebehandeling is zes maanden. Bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen, nabij Eindhoven, voeren we sterlisatiebehandelingen zowel met een buikoperatie als via een kijkoperatie, ofwel laparoscopie uit. Maak een afspraak voor het steriliseren van uw kat bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen: uw dierenarts rondom Eindhoven.

Kat steriliseren Eindhoven bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen

Kijkoperatie voor het steriliseren van uw kat

U bent benieuwd naar hoe een sterilisatie via een kijkoperatie verloopt. Bij Dierenkliniek Coppelmans leggen we u van tevoren duidelijk uit wat de behandeling inhoudt. Een laparoscopische sterilisatiebehandeling gaat als volgt in zijn werk: 

  • Allereerst krijgt uw poes een lichte narcose.
  • Zodra uw kat volledig onder narcose is, maakt de dierenarts kleine gaatjes in de buik. 
  • De dierenarts gebruikt een endoscoop (een slangetje met een camera erop) om de buik vanbinnen goed te bekijken. 
  • De dierenarts brandt de eierstokken los van de baarmoeder en verwijdert de eierstokken.
  • Na het verwijderen sluit de dierenarts de gaatjes met een onderhuidse hechting en weefselslijm.

Uw poes heeft minder last van de kleine operatiewondjes, waardoor de wondjes sneller herstellen. Door de kleine snedes is de kans op infecties kleiner. De sterlisiatiebehandeling via een kijkoperatie is sneller dan een buikoperatie. Uw poes is vaak dezelfde dag alweer zichzelf. Maak nu een afspraak voor een laparoscopische sterilisatiebehandeling bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen.

De specialist in sterilisatie van uw kat in de buurt van Eindhoven

Wilt u uw kat bij een professionele dierenkliniek in de buurt van Eindhoven laten steriliseren? Dierenkliniek Coppelmans heeft een team van gepassioneerde en gespecialiseerde dierenartsen en dierenassistenten. Wij beschikken over nieuwe technieken en behandelen uw kat met liefde. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Wilt u weten wat het kost om uw kat te laten steriliseren? Bij Dierenkliniek Coppelmans geven we u van tevoren alle informatie over de behandeling en de daarbij horende kosten. Bekijk onze tarieven op de website. Prijzen van sterilisatie via een kijkoperatie op aanvraag. Maak een afspraak door te bellen met onze dierenpraktijk in Nuenen via 040-7200862. U bereikt onze dierenkliniek gemakkelijk vanuit Eindhoven. Wilt u meer informatie over het laten steriliseren van uw kat, de behandeling of de prijs van een sterilisatiebehandeling bij Dierenkliniek Coppelmans? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Steriliseren kat rondom Eindhoven Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen

Afspraak maken voor sterilisatie kat in de buurt

Wilt u voorkomen dat uw poes binnenkort met een nestje kittens zit, dan is het verstandig om haar te laten steriliseren. Woont u in de buurt van Eindhoven en wilt u uw kat laten steriliseren door een dierenarts die uw kat behandelt met liefde? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons spoednummer 040-2061682, ook buiten reguliere openingstijden en in het weekend! Door jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en kangers, is uw huisdier bij ons altijd in goede handen. Ook voor kattenvoer of hondenvoer kunt u bij ons terecht. Bekijk onze openingstijden op de website. Dierenkliniek Coppelmans behandelt uitsluitend op afspraak. Neem direct telefonisch contact op.