Dierenarts spoed

Heeft u met spoed een dierenarts nodig? Bel Dierenkliniek Coppelmans op ons spoednummer 040-2061682 of 040-7200862. Deze telefoonnummers zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Twijfel niet, bel ons! Onze spoeddierenartsen staan voor u en uw dier klaar. De gezondheid van uw dier is voor ons topprioriteit. Onze ervaren spoeddierenartsen staan u direct te woord en geven u meteen aan wat u moet doen in geval van nood.

Dierenarts spoedteam

Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten met een spoedgeval. Een klein team van ervaren spoeddierenartsen helpt u bij uw noodsituatie. Hierdoor heeft u grote kans op een vertrouwd gezicht die u helpt. Onze professionele spoeddierenartsen werken bij Dierenkliniek Coppelmans en bij Dierenarts Boschhoven. Bent u benieuwd uit wie ons spoedteam bestaat? Hieronder introduceren wij kort ons team. Zo weet u van tevoren wie u en uw huisdier helpt bij een spoedgeval. 

Dierenarts weekend

Buiten onze reguliere openingstijden is onze spoedkliniek dagelijks geopend . Na sluitingstijd van de kliniek, belt u voor spoedgevallen met ons noodnummer. Ons spoeddierenartsenteam is op de volgende dagen en tijden bereikbaar voor spoedgevallen:

  • dagelijks tussen 18.00 - 09.30 uur
  • in het weekend tussen zaterdag 17.00 uur en maandag 09.30 uur

Op bovenstaande spoedtijden bent welkom in onze spoedkliniek in Leende. U vindt onze spoedkliniek aan Boschhoven 54, te Leende. Onze dierenartsen hebben toegang tot alle patiëntkaarten van onze vaste klanten en hebben korte lijntjes met elkaar ter attentie van patiëntenoverdracht en overleg. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat wij niet beschikken over de juiste gegevens van uw huisdier. Ons team van spoeddierenartsen is ervaren, bekwaam en professioneel. Wij verzekeren u dat ons spoedteam alles voor de gezondheid van uw dier doet.

Bel direct ons spoednummer

Dirk Spoorenberg

Dirk Spoorenberg - Dierenarts spoed

Ivo Dreessen

Ivo Dreessen - Dierenarts spoed

José Theunisse

José Theunisse - Dierenarts spoed

Jolanda Heerings

Jolanda Heerings - Dierenarts spoed


Voor spoedgevallen belt u 24/7 naar 040-2061682