SPECIFIC onderhouds- en speciaalvoer

SPECIFIC onderhouds- en speciaalvoer

Bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen verkopen we onderhoudsvoer en speciaalvoer van het merk SPECIFIC. Dit merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderhoudsvoer (standaard voer) en speciaalvoer, als dieetvoer en speciaalvoeding voor ziektes en allergieën. Heeft uw hond of kat extra ondersteuning in zijn voedsel nodig? Kom langs bij Dierenkliniek Coppelmans of neem contact met onze kliniek op in Nuenen.

Wat is onderhoudsvoer?

Onderhoudsvoer is het standaardvoer voor huisdieren, bedoeld om hun dagelijkse voedingsbehoeften te vervullen. Onderhoudsvoer van SPECIFIC bevat de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die nodig zijn om een gezonde levensstijl te onderhouden. SPECIFIC onderhoudsvoer is speciaal ontwikkeld voor honden en katten en is verkrijgbaar in verschillende formules voor verschillende leeftijden, rassen en activiteitsniveaus. Het merk is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en biedt een uitgebalanceerde en hoogwaardige formule voor dagelijks gebruik.

Onderhoudsvoeding en speciaalvoeding SPECIFIC - Dierenkliniek Coppelmans

Soorten onderhoudsvoer voor huisdieren

Er zijn verschillende soorten onderhoudsvoeding voor huisdieren, waaronder:

  • Leeftijd gebaseerde formules: Dit type onderhoudsvoer is specifiek ontwikkeld voor honden van verschillende leeftijden, zoals kittens en puppy's, volwassen honden en katten en senioren. Het bevat de juiste hoeveelheden voedingsstoffen die nodig zijn om aan de specifieke behoeften van elke leeftijdsgroep te voldoen.
  • Ras gebaseerde formules: Sommige onderhoudsvoeding is specifiek ontwikkeld voor bepaalde rassen, zoals grote honden of katten, kleine honden en katten en sommige rassen met specifieke gezondheidsproblemen, zoals bij honden Duitse herders en Labradors.
  • Activiteitsniveau gebaseerde formules: Dit type onderhoudsvoeding is specifiek ontwikkeld voor honden en katten met verschillende activiteitsniveaus, zoals sportieve honden en huis- en tuinhonden of katten die veel buiten zijn. Het bevat de juiste hoeveelheden energie en voedingsstoffen die nodig zijn om aan de specifieke behoeften van elk activiteitsniveau te voldoen.
  • Algemene formules: Dit is het standaard onderhoudsvoer voor huisdieren en is bedoeld voor honden die geen specifieke behoeften hebben en geen gezondheidsproblemen hebben. Het bevat de juiste hoeveelheden voedingsstoffen die nodig zijn voor een algemene gezondheid en welzijn.

Bij het kiezen van onderhoudsvoeding voor uw huisdier, is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd, ras, activiteitsniveau en eventuele gezondheidsproblemen. Overleg altijd met uw dierenarts voordat u een beslissing maakt, zodat je zeker weet dat uw huisdier het juiste voedingsplan krijgt.

Wat is speciaalvoer

Speciaalvoer is gericht op huisdieren met specifieke gezondheidsproblemen, zoals allergieën, overgewicht of gewrichtsproblemen. Het biedt extra ondersteuning voor deze gezondheidsproblemen en is daarom specifieker dan onderhoudsvoer. SPECIFIC speciaalvoer is verkrijgbaar voor honden en katten met specifieke gezondheidsproblemen, waaronder allergieën, overgewicht, gewrichtsproblemen en darmproblemen. Het merk gebruikt hoogwaardige en effectieve ingrediënten om de gezondheid van het dier te ondersteunen en te verbeteren.

Onderhoudsvoeding en speciaalvoeding SPECIFIC - Dierenkliniek Coppelmans

Soorten speciaalvoer SPECIFIC

Het merk SPECIFIC biedt verschillende soorten speciaalvoer voor huisdieren, waaronder:

  • Dieetvoer voor medische aandoeningen: Dit type speciaalvoer is ontwikkeld voor huisdieren die bepaalde medische aandoeningen hebben, zoals nierproblemen, diabetes, overgewicht of allergieën. Het bevat specifieke voedingsstoffen die nodig zijn om aan de specifieke behoeften van elke aandoening te voldoen.
  • Voer voor allergieën: Dit type speciaalvoer is specifiek ontwikkeld voor huisdieren die allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen, zoals eiwitten of koolhydraten. Het bevat alternatieve proteïnen en koolhydraten die de huisdieren kunnen verdragen.
  • Voer voor gewichtsbeheersing: Dit type speciaalvoer is ontwikkeld om huisdieren te helpen op een gezond gewicht te blijven of af te vallen. Het bevat specifieke voedingsstoffen die helpen om de honger te verminderen en het metabolisme te bevorderen.
  • Voer voor tand- en mondproblemen: Dit type speciaalvoer is ontwikkeld om de tand- en mondgezondheid van huisdieren te ondersteunen. Het bevat specifieke voedingsstoffen die helpen om tandplak te verminderen en de mondgezondheid te bevorderen.

Bij het kiezen van speciaalvoer voor uw huisdier, is het belangrijk om te overleggen met uw dierenarts om te bepalen welke formule het beste bij uw huisdier past. Onze dierenartsassistenten vertellen u graag meer over SPECIFIC er hun producten. Kom langs of neem contact op! 

Neem direct contact op

 

Koop onderhoudsvoeding en speciaalvoeding bij Dierenkliniek Coppelmans

Wij verkopen al jarenlang onderhouds- en speciaalvoeding van het merk SPECIFIC bij Dierenkliniek Coppelmans. SPECIFIC is een gerenommeerd merk in de huisdiervoedingsindustrie en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en effectieve formules. Dierenkliniek Coppelmans raadt aan om altijd te overleggen met de dierenarts voordat u een specifiek dieet voor uw huisdier kiest. Zo weet u zeker dat het voer aansluit bij de specifieke behoeften van uw dier. Kom langs bij onze kliniek in Nuenen of neem telefonisch contact op om een voedingsplan voor uw huisdier op te stellen. 

Bekijk openingstijden