Vier Sinterklaasavond met uw huisdier

Vier Sinterklaasavond met uw huisdier

Het heerlijk avondje is gekomen: aanstaande zondag is het 5 december en vieren we Sinterklaasavond. Het draait hierbij om gezelligheid, liedjes zingen, pepernoten en kruidnoten eten, schoentjes zetten en natuurlijk cadeaus! Alle brave honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten, vissen, vogels en andere huisdieren verdienen ook een lekkere traktatie voor hun goede gedrag afgelopen jaar. Bij Dierenkliniek Coppelmans hebben we gezonde beloningen, leuke speeltjes en heerlijke accessoires om uw huisdier tijdens Sinterklaasavond cadeau te doen.

Trakteer uw huisdier op iets lekkers

Als het hele gezin geniet van schuimpjes, speculaasjes, pepernoten, chocolade en ander snoepgoed, is het ook leuk om uw huisdier iets lekkers te geven. Let hierbij wel op dat alle eerder genoemde lekkernijen gevaarlijk kunnen zijn voor huisdieren. Het is beter om uw huisdier te belonen met een gezonde snack. Gezonde snacks kunnen geen kwaad, mits u deze met mate toedient. Geef uw huisdier iets wat zij wel mogen, namelijk:

  • Kauwstaafjes,
  • Huisdier snacks,
  • Hondenkoekjes,
  • Hondenbotten,
  • Kauwschoentjes,
  • Zalmpaté,
  • Kippennekken of ganzennekken,
  • Vleesrepen,
  • Kauwringen.

Kattenspeeltje - Dierenkliniek Coppelmans

Geef uw huisdier een speeltje cadeau

Tijdens Pakjesavond is niets leuker dat uw huisdier te betrekken bij het heerlijk avondje. Wellicht denkt de Sint en zijn Pieten dit jaar ook aan een speeltje of een cadeautje voor het huisdier? Er zijn vele leuke speeltjes beschikbaar waar uw huisdier zeer blij van zal worden. Kies bijvoorbeeld voor een speeltunnel, speelmuis, kattenkrabpaal, speelhengel, speelbal, rubberen ring, bal met werptouw, frisbee, loopbrug, wipwap, hangmat of een speeltrap.

Fijne accessoires voor uw huisdier

Ook een heerlijke nieuwe hondenmand is een perfect cadeau voor uw trouwe viervoeter. Beloon uw huisdier voor zijn perfecte gedrag afgelopen jaar door hem een nieuw accessoire cadeau te doen. Geef uw kat bijvoorbeeld een nieuwe krabpaal, trakteer uw konijn op nieuwe knaagspeeltjes en geef uw vis een extra plantje in zijn aquarium. Uitdagende speeltjes voor huisdieren zijn goed voor de hersenontwikkeling en stimuleren de hersenen tegelijkertijd.

Hond Sinterklaas - Dierenkliniek Coppelmans

Wij wensen u een fijne Sinterklaasavond

Namens alle dierenartsen en dierenartsassistenten bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen, wensen wij u een prettige Sinterklaasavond met veel gezelligheid, lekkers en plezier. Vier Sinterklaas op een veilige, diervriendelijke manier. Check onze openingstijden op de website. Wij hebben aangepaste openingstijdens tijdens de feestdagen. Wilt u een afspraak maken, vul dan online ons afsprakenformulier in of bel naar 040-7200862.