Gezelschapsdieren

Uw gezelschapsdier is bij de dierenartsen van Dierenkliniek Coppelmans in goede handen. Met jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren en de diverse (opname) faciliteiten zorgen onze dierenartsen en –assistenten voor de best mogelijke diagnose en behandeling van alle gezelschapsdieren, waaronder honden, katten, konijnen en andere knagers.

Faciliteiten_Dierenkliniek Coppelmans

Honden

Bent u in het bezit van een hond of wilt u graag een puppy of hond aanschaffen? Wilt u graag meer informatie over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw hond? Op onze hondenpagina vindt u meer uitleg vinden over de zorg die we aanbieden bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Zo vindt u onder andere meer informatie over de aanschaf van een hond of puppy, castratie en sterilisatie, parasieten, ziekte, voedingen nog veel meer. Meteen een afspraak maken? Dat kan op onze contactpagina

Maak direct een afspraak

 

Katten

Heeft u een kat? Of wilt u graag een kitten of poes aanschaffen? Op de kattenpagina geven wij u meer informatie over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw kat. Denk bijvoorbeeld aan sterilisatie& castratie, parasieten, chirurgie, voeding en meer. Wilt u een afspraak maken voor een controle of behandeling? Dat kan op onze contactpagina.

Bel naar onze kliniek

 

Konijnen en knagers

Het konijn is een geliefd huisdier bij gezinnen en konijnen. Konijnen en andere knagers zijn snel op te voeden als huisdier. Een goede zorg van uw konijn is natuurlijk wel een belangrijk vereiste. Hiervoor brengt u een bezoek aan Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen, nabij Eindhoven en Helmond. Op onze konijnenpagina vindt u meer informatie over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw konijn en knagers. Direct een afspraak maken? Dat kan op onze contactpagina

Stuur ons een e-mail

 

Faciliteiten_Dierenkliniek Coppelmans

De beste zorg

Bezoek of bel onze kliniek voor meer informatie over behandeling en vaccinatie van uw huisdier. We bieden de beste zorg voor uw hond, kat en konijnen andere knagers. Daarnaast koopt u in onze kliniek ook voeding van het merk SPECIFIC®. We verkopen zowel onderhoudsvoeding als speciale dieetvoeding voor uw hond of kat.

Afspraak maken bij Dierenkliniek Coppelmans

Neem contact op met Dierenkliniek Coppelmans, of maak een afspraak via het contactformulier. Bekijk de tarieven van consulten, vaccinaties en behandelingen of kom vrijblijvens langs in de kliniek in Nuenen. Neem contact op met onze dierenartspraktijk en wij zien u en uw huisdier graag binnenkort bij ons in de kliniek. Wij nemen altijd de tijd voor u en uw huisdier. Bent u nog geen klant bij ons? Wij leren u en uw huisdier(en) graag kennen. Bezoek onze dierenkliniek in Nuenen.

Dierenkliniek Coppelmans Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00040-7200862Route plannen