Gezelschapsdieren

Uw gezelschapsdier is bij de dierenartsen van Dierenkliniek Coppelmans in goede handen. Met jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren en de diverse (opname) faciliteiten zorgen onze dierenartsen en –assistenten voor de best mogelijke diagnose en behandeling van alle gezelschapsdieren, waaronder honden, katten en konijnen.

Faciliteiten_Dierenkliniek Coppelmans

Honden

Bent u in het bezit van een hond of zou u graag een puppy of hond willen aanschaffen? Of zou u graag meer informatie willen weten over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw hond? Op onze hondenpagina kunt u meer uitleg vinden over de zorg die we aanbieden in onze kliniek Dierenkliniek Coppelmans. Zo vindt u onder andere meer informatie over de aanschaf van een hond of puppy, castratie en sterilisatie, parasieten, ziekte, voedingen nog veel meer. Gelijk een afspraak maken? Dat kan op onze contactpagina

Katten

Heeft u een kat? Of zou u graag een kitten of poes willen aanschaffen? Op de kattenpagina geven u meer informatie over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw kat. Denk bijvoorbeeld aan sterilisatie, castratie, parasieten, chirurgie, voeding en meer. Wilt u een afspraak maken voor controle of behandeling? Dat kan op onze contactpagina.

Konijnen

Het konijn is een geliefd huisdier bij gezinnen en konijnen zijn snel op te voeden als huisdier. Een goede zorg van uw konijn is natuurlijk wel een belangrijk vereiste. Hiervoor kunt u terecht bij de medewerkers van Dierenkliniek Coppelmans. Op de konijnenpagina vindt u meer informatie over veelvoorkomende onderwerpen wat betreft de zorg van uw konijn. Gelijk een afspraak maken? Dat kan op onze contactpagina

Faciliteiten_Dierenkliniek Coppelmans

De beste zorg

U kunt bij ons terecht voor informatie, behandeling en vaccinatie van uw huisdier. We bieden de beste zorg voor uw hond en kat, en natuurlijk zijn ook konijnen bij ons op de juiste plek. Daarnaast kunt u ook in onze kliniek terecht voor voeding van het merk SPECIFIC®. We verkopen zowel onderhoudsvoeding als speciale dieetvoeding voor uw hond of kat.

Afspraak maken bij Dierenkliniek Coppelmans

Neem contact op met Dierenkliniek Coppelmans, of maak een afspraak via het contactformulier die u kunt vinden op onze contactpagina. U kunt ook de tarieven van consulten, vaccinaties en behandelingen bekijken of vrijblijvend langskomen in de kliniek. U kunt ook alvast online de tarieven bekijken.

Dierenkliniek Coppelmans Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00040-7200862Route plannen