De beste dierenkliniek in de buurt

De beste zorg voor uw huisdier? Logisch! U bent op zoek naar de beste dierenkliniek in de buurt, maar om zeker te weten of u hier aan het juiste adres bent, eerst een korte uitleg. Wat is een dierenkliniek? En waar staan wij voor? In onze dierenkliniek kunt u terecht voor diverse behandelingen en vaccinaties voor uw huisdier. In onze kliniek werken dierenartsen en dierenartsassistenten met jarenlange ervaring in de geneeskunde van gezelschapsdieren. Samen en in overleg met u bekijken en bespreken wij de diagnose en de best mogelijke behandeling voor alle soorten gezelschapsdieren, oftewel: wij geven u de best mogelijke zorg voor uw huisdier. 

De dierenpraktijk voor uw huisdier rondom Eindhoven

Wanneer gaat u met uw huisdier naar de dierenarts? Is er een spoedgeval, bel dan direct naar 040-7200862 als u uit de omgeving van Eindhoven komt. Dit nummer is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Gelukkig komen de meeste mensen in onze dierenpraktijk voor onderhoud. In onze praktijk helpen wij met name honden, katten, konijnen en andere knagers  en bent u ook welkom voor: 

  • Speciaalvoeding van SPECIFIC
  • Onderhoudsvoeding of dieetvoeding
  • Tandarts voor dieren
  • Oogheelkunde

Hoe vaak moet een huisdier naar de dierenpraktijk?

Gemiddeld komt een huisdier twee tot drie keer per jaar bij de dierenarts. De meeste mensen komen één keer per jaar voor een gezondheidscontrole, maar voor ontwormen en vaccinaties is ook vaak een bezoek aan de dierenkliniek nodig. De andere keren verschilt natuurlijk per dier en per baasje, maar met name bij het afsluiten van een verzekering is het handig om rekening te houden met twee à drie bezoeken per jaar. Op onze website vindt u ook informatie over de kosten van diverse behandelingen.

 

Bekijk tarieven

Tarieven van dierenkliniek Coppelmans in Nuenen

Wat zijn de kosten bij een dierenkliniek? Op onze website geven wij u graag meer informatie over wat welke behandeling kost. De beste zorg voor uw huisdier staat voorop, maar het is vaak wel fijn om vooraf te weten wat een consult, vaccinatie of castratie bijvoorbeeld kost. Heeft u een verzekering voor uw huisdier? Dan kan het wellicht handig zijn om vooraf te bekijken voor welk bedrag u verzekerd bent en wat uw eigen risico is. Alles gaat bij ons in goed overleg, dus u komt niet voor verrassingen te staan. Wij zijn open over de tarieven van onze behandelingen in de dierenkliniek dus neemt gerust een kijken op onze website onder het kopje Tarieven

Bekijk onze tarieven

U vindt hier onder andere de tarieven voor: 

  • Consult
  • Vaccinaties
  • Castratie en Sterilisatie
  • Gebitsbehandelingen

Voor overige behandelingen en oogheelkunde is het handig om eerst een afspraak bij ons te maken zodat wij een goede diagnose kunnen maken en u precies kunnen laten weten welke kosten hierbij komen kijken. Voor speciaalvoeding hoeft u geen afspraak te maken. Kom langs bij Dierenkliniek Coppelmans waar een van onze medewerkers aan de servicebalie u graag verder helpt. 

De best zorg

Wij zullen zelf niet zeggen dat wij de beste dierenkliniek bij u in de buurt zijn, dat moet u zelf bepalen, maar wij kunnen u verzekeren dat wij alle huisdieren in alle soorten en maten op een zeer diervriendelijke manier helpen met de beste zorg voor u en uw huisdier. Daarbij nodigen wij u van harte uit om de reviews in Google te bekijken waar onze klanten ons beoordelen en hun mening geven. 

Dierenkliniek Coppelmans - Nuenen

Altijd een dierenkliniek in de buurt van Helmond

Welke dierenkliniek heeft dienst? Kom tijdens openingstijden langs bij Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. U vindt onze openingstijden op de website. Voor spoedgevallen belt u 24/7 met het nummer 040-7200862 of 040-2061682 als u uit Helmond of omgeving Helmond komt.