Sterilisatie hond nabij Geldrop

Waarom en wanneer sterilisatie hond?

Wanneer een teefje het beste gesteriliseerd kan worden is vaak afhankelijk van het ras en wordt meestal bepaald in overleg met de arts in Geldrop. In de meeste gevallen vindt sterilisatie plaats nadat de hond ongeveer een half jaar oud is. De meest voorkomende redenen voor het laten steriliseren van honden zijn:

  • Voorkomen loopsheid hond;
  • Gedragsverandering na sterilisatie hond;
  • Geboortebeperking;
  • Preventie van ontstekingen en tumoren.

Sterilisatie via laparoscopie Geldrop

Steeds meer mensen kiezen voor sterilisatie via laparoscopie voor hun hond. Dit is een sterilisatie die wordt uitgevoerd door middel van een kijkoperatie. Deze manier van opereren is zo goed als pijnloos en ook het herstel na sterilisatie van de hond is verloopt bij deze methode een stuk sneller. Doordat er enkel drie gaatjes in de huid van uw hond worden gemaakt, in plaats van de gebruikelijke buiksnede, zal de hond vrijwel direct weer alles kunnen doen wat ze voor sterilisatie ook kon. Voor de optie van laparoscopie kunt u contact opnemen met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen.

Sterilisatie hond kosten in Geldrop

De prijs voor de sterilisatie van uw hond hangt onder andere af van het gewicht van uw teefje. Verder verschillen de kosten voor sterilisatie van de hond ook per methode. Voor de volledige prijslijst verwijzen wij u graag naar onze tarievenpagina. Hier vindt u de meest recente prijzen voor ingrepen die wij in de dierenkliniek in Nuenen uitvoeren. 

Sterilisatie hond Geldrop Dierenkliniek Coppelmans

Voor sterilisatie van uw hond of teef zit u goed bij Dierenkliniek Coppelmans. Bij onze ervaren dierenartsen is uw hond in goede handen. Wij begrijpen dat een sterilisatie een heftige ingreep is, daarom vinden wij goed contact tussen dierenarts en baas heel belangrijk. Neem vandaag nog contact op met Dierenkliniek Coppelmans Nuenen en maak een afspraak voor de sterilisatie van uw hond.

 

Plan uw route