Dierenarts Helmond

Op zoek naar een goede dierenarts nabij Helmond? Dierenkliniek Coppelmans houdt uw dier gezond! U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn of cavia.

Uw favoriete dierenarts nabij Helmond Maak kennis met uw dierenarts nabij Helmond

Voor een betrouwbare dierenarts nabij Helmond gaat u naar Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak staat het team van de dierenkliniek 6 dagen per week voor u klaar. De dierenartsen en dierenartsassistenten hebben een professionele opleiding genoten en worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen rondom het verzorgen van dieren. De medische dierenwereld staat immers nooit stil. En waar uw huisdier vroeger misschien niet geholpen kon worden met uitzonderlijke gevallen, kan dat nu vaak wel. Kom daarom met uw specifieke vraag naar Dierenkliniek Coppelmans dicht bij Helmond en laat uw huisdier onderzoeken. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en zijn eerlijk over de kosten en de kans van slagen.

Diensten van Dierenarts Coppelmans nabij Helmond 

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? Wij doen er alles aan om uw huisdier weer gezond te maken. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Inentingen
  • Een routine onderzoek
  • Digitale röntgen
  • Laboratoriumonderzoek
  • Een opname
  • Sterilisaties en castraties

De kosten zijn afhankelijk van de situatie van uw huisdier. Onze dierenartsen lichten u hier altijd van tevoren over in. Bekijk de actuele tarieven, prijzen onder voorbehoud.

Hoe bereik ik Dierenkliniek Coppelmans vanuit Helmond?

Onze dierenarts ligt ongeveer 10 kilometer van Helmond af. Via de N270 rijdt u er in 15 minuten naartoe. Heeft u geen eigen vervoer? Dan is het fijn om te weten dat u ook met het openbaar vervoer bij Dierenkliniek Coppelmans vanuit Helmond kunt komen. U pakt dan de trein, vervolgens de bus en als laatste loopt u nog een paar minuutjes vanaf de bushalte naar de Kapperdoesweg nummer 8. Met het openbaar vervoer arriveert u in ongeveer 40 minuten bij Tuincentrum Coppelmans. Dierenkliniek Coppelmans zit gevestigd in het pand van Tuincentrum Coppelmans. Zelfs met uw hond aan de riem of een kat of konijn in een mandje is dat goed te doen. En bent u vanuit Helmond veel te vroeg voor uw afspraak bij de dierenkliniek? Wandel dan door het tuincentrum of drink een kop koffie bij Restaurant Kapperdoes om de tijd tot uw afspraak te overbruggen. U kunt zich eventueel al melden bij de dierenartsassistentes om aan te geven dat u wel al bent gearriveerd voor uw afspraak.

Duidelijkheid en inzicht bij Dierenkliniek CoppelmansDierenarts nodig nabij Helmond?

Over de dienstverlening is Dierenkliniek Coppelmans helder. De prijzen van deze dierenarts dichtbij Helmond kunt u bekijken in het overzicht dat op de website gegeven wordt. Ook basisinformatie over huisdieren is beschikbaar. Heeft u toch nog vragen over een behandeling of iets anders? Neemt u dan gerust contact op met de dierenkliniek. Zij zijn telefonisch, via e-mail en aan de balie goed bereikbaar. Bij spoedgevallen kunt u 24/7 bellen naar 040-7200862 of 040-2061682.

Maak vandaag nog een afspraak