Dierenarts Helmond

Op zoek naar een goede dierenarts nabij Helmond? Dierenkliniek Coppelmans houdt u dier gezond! U kunt bij ons terecht met uw hond, kat of konijn.

Ga vanuit Helmond naar uw favoriete dierenartsMaak kennis met uw dierenarts nabij Helmond

Voor een betrouwbare dierenarts nabij Helmond gaat u naar Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak staat het team van de kliniek voor u klaar. De dierenartsen en dierenartsassistenten hebben een goede opleiding genoten en worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven. De medische dierenwereld staat immers niet stil. En waar uw huisdier vroeger misschien niet geholpen kon worden, kan dat nu vaak wel. Kom daarom met uw specifieke vraag naar onze dierenkliniek dichtbij Helmond en laat uw huisdier onderzoeken. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en zijn eerlijk over de kosten en de kans van slagen.

Diensten die onze dierenarts nabij Helmond u kan leveren

Wij kunnen wij u mee van dienst zijn? U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Inentingen
  • Een routine onderzoek
  • Digitale röntgen
  • Laboratoriumonderzoek
  • Een opname
  • Sterilisaties en castraties

De kosten zijn afhankelijk van de situatie. Onze dierenartsen lichten u hier altijd van te voren over in.

De bereikbaarheid van uw dierenarts vanuit Helmond

Onze dierenarts ligt ongeveer 10 kilometer van Helmond af. Via de N270 rijdt u er in 15 minuten naartoe. Heeft u geen eigen vervoer? Dan is het fijn om te weten dat u ook met het openbaar vervoer bij de dierenkliniek vanuit Helmond kunt komen. U pakt dan de trein, vervolgens de bus en als laatste loopt u nog een paar minuutjes vanaf de bushalte naar de Kapperdoesweg nummer 8. U arriveert in ongeveer 40 minuten bij Tuincentrum Coppelmans, waar de dierenkliniek gevestigd is. Zelfs met uw hond aan de riem of een kat of konijn in een mandje is dat goed te doen. En bent u vanuit Helmond veel te vroeg voor uw afspraak bij de dierenkliniek? Wandel dan door het tuincentrum of pak een kop koffie bij Restaurant Kapperdoes om de tijd tot uw afspraak te overbruggen. U kunt zich eventueel al melden bij de dierenartsassistentes om aan te geven dat u wel al in de buurt bent voor uw afspraak.

Duidelijkheid en inzichtDierenarts nodig nabij Helmond?

Over de dienstverlening is deze kliniek helder. De prijzen van deze dierenarts dichtbij Helmond kunt u bekijken in het overzicht dat op de website gegeven wordt. Ook basisinformatie over huisdieren is beschikbaar. Heeft u toch nog vragen over een behandeling of iets anders? Neemt u dan gerust contact op met de dierenkliniek. Zij zijn telefonisch, via e-mail en aan de balie goed bereikbaar. Ook bij spoedgevallen kunt u terecht.

Maak vandaag nog een afspraak