Dierenarts Helmond

Op zoek naar een goede dierenarts nabij Helmond? Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen houdt uw dier gezond! U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn of cavia. Het team van gespecialiseerde dierenartsen in onder andere oogheelkunde en tandheelkunde staat voor u en uw huisdier klaar. Kom langs en maak kennis met deze professionele dierenkliniek in de buurt van Helmond. U en uw huisdier verdienen de beste zorg en het meeste aandacht.

Uw favoriete dierenarts nabij Helmond Maak kennis met uw dierenarts nabij Helmond

Voor een betrouwbare dierenarts nabij Helmond komt u naar Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak staat het team van de dierenkliniek 6 dagen per week voor u klaar. De dierenartsen en -assistenten hebben een professionele opleiding genoten en bllijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen rondom het verzorgen van dieren door regelmatige bijscholing. De medische dierenwereld staat immers nooit stil. Waar uw huisdier vroeger in uitzonderlijke gevallen wellicht niet geholpen werd, behandelt Dierenkliniek Coppelmans nabij Helmond elk huisdier. Kom daarom met uw specifieke vraag naar Dierenkliniek Coppelmans dichtbij Helmond en laat uw huisdier onderzoeken. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en zijn eerlijk over de kosten en de kans van slagen.

Faciliteiten Dierenarts Coppelmans nabij Helmond 

Waarmee zijn wij u van dienst? Wij doen er alles aan om uw huisdier weer gezond te maken. Dierenkliniek Coppelmans biedt onder andere de volgende faciliteiten in de kliniek aan:

  • Inentingen
  • Routine onderzoek
  • Digitale röntgen
  • Laboratoriumonderzoek
  • Opname
  • Sterilisaties en castraties

De kosten zijn afhankelijk van de situatie van uw huisdier. Onze dierenartsen lichten u hier altijd van tevoren over in. Bekijk de actuele tarieven, prijzen onder voorbehoud.

Hoe bereik ik Dierenkliniek Coppelmans vanuit Helmond?

Onze dierenarts ligt ongeveer 10 kilometer van Helmond af. Via de N270 rijdt u er in 15 minuten naartoe. Heeft u geen eigen vervoer? Dan is het fijn om te weten dat u ook gemakkelijk met het openbaar vervoer bij Dierenkliniek Coppelmans vanuit Helmond komt. Met het openbaar vervoer arriveert u in ongeveer 40 minuten vanaf Helmond op de Kapperdoesweg. Zelfs met uw hond aan de riem of een kat of konijn in een mandje is dat goed te doen. Dierenkliniek Coppelmans zit gevestigd in het pand van Tuincentrum Coppelmans in Nuenen. En bent u vanuit Helmond te vroeg voor uw afspraak bij de dierenkliniek? Wandel dan door het tuincentrum of drink een kop koffie bij Restaurant Kapperdoes om de tijd tot uw afspraak te overbruggen. Meld u van tevoren alvast bij de dierenartsassistentes om aan te geven dat u wel al bent gearriveerd voor uw afspraak.

Dierenarts Helmond spoed

Heeft u met spoed een dierenarts nodig in de buurt van Helmond? Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen en Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze hebben een ervaren spoeddierenartsenteam dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaarstaat. Voor een spoedgeval met uw huisdier belt u naar ons spoednummer 040-7200862 of 040-2061682. Wij helpen u direct en doen er alles aan om uw huisdier zo snel mogelijk te behandelen.

Duidelijkheid en inzicht bij Dierenkliniek CoppelmansDierenarts nodig nabij Helmond?

Over de dienstverlening is Dierenkliniek Coppelmans helder. De prijzen van deze dierenarts dichtbij Helmond kunt u bekijken in het overzicht dat op de website gegeven wordt. Ook basisinformatie over huisdieren is beschikbaar. Heeft u toch nog vragen over een behandeling of iets anders? Neemt u dan gerust contact op met de dierenkliniek. Wij zijn telefonisch, via e-mail en aan de balie goed bereikbaar. Bij spoedgevallen belt u 24/7 naar 040-7200862 of 040-2061682.

Maak vandaag nog een afspraak