Dierenarts Geldrop

Op zoek naar een dierenarts nabij Geldrop?  Bij dierenkliniek Coppelmans kunt u terecht voor zaken als een routine onderzoek, maar ook voor bijvoorbeeld röntgenfoto’s of opnames.

Een betrouwbare dierenarts in de omgeving GeldropMaak kennis met uw dierenarts in Geldrop!

Een dierenarts vinden in de buurt van Geldrop is geen probleem. Op ongeveer 10 minuten rijden van Geldrop vindt u namelijk Dierenkliniek Coppelmans in het nabijgelegen Nuenen. Vanuit Geldrop neemt u de Geldropsedijk de N270 over en u bent er al. En het is wel zo prettig om een betrouwbare dierenkliniek in de buurt van Geldrop te hebben, toch? Met uw huisdieren kunt u dan altijd terecht bij een vertrouwd en specialistisch team van dierenartsen en dierenartsassistenten.

Diensten die onze dierenkliniek u kan leveren

Coppelmans dierenkliniek nabij Geldrop levert verschillende diensten, zoals:

  • Een routine onderzoek
  • Digitale röntgen
  • Inentingen
  • Een opname
  • Laboratoriumonderzoek

De kosten zijn afhankelijk van de situatie. Onze dierenartsen lichten u hier altijd van te voren over in.

Maak kennis met uw dierenarts in de buurt van GeldropTopdierenarts in de buurt van Geldrop

Voor veel mensen is het bezoek aan een dierenarts een vervelende ervaring, doordat een huisdier uiteindelijk niet het eeuwige leven heeft en er ook wel eens verdrietige momenten zullen zijn. Zeker wanneer u kinderen heeft, kan het regelmatig bezoeken van de dierenarts, als de dieren bijvoorbeeld nog jong en gezond zijn, een goede ervaring zijn. Niet alleen voor de huisdieren is een prettige omgang met de teamleden in de dierenkliniek bij Geldrop mooi meegenomen, maar ook voor uzelf en uw kinderen. Zij leren op deze manier wat een dier voor verzorging nodig heeft, op latere leeftijd misschien ook wat deze verzorging kost en hoe de levenscyclus zijn natuurlijke gang gaat.

Vertrouwen op dienstverlening

Wanneer u zelf weinig kaas gegeten heeft van de medische gezondheid van uw huisdier, is het fijn om een specialist in de buurt te hebben die u kunt vertrouwen. Op de website kunt u al kort kennismaken met de medische staf van de dierenkliniek in de buurt van Geldrop. U leest hier een stukje historie van de dierenartsen zelf en over onze passie voor het vak. Deze achtergrondinformatie is prettig om te weten wanneer u de beslissing neemt om op zoek te gaan naar een dierenarts in de omgeving van Geldrop. Ook is er veel nuttige informatie te vinden over verschillende soorten huisdieren en de diverse behandelingen die er mogelijk zijn. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met Dierenkliniek Coppelmans. U kunt er even langsgaan of een afspraak maken en de medewerkers helpen u dan heel graag verder. 

Maak vandaag nog een afspraak