Dierenarts Geldrop

Op zoek naar een dierenarts nabij Geldrop? Bij Dierenkliniek Coppelmans bieden bij faciliteiten als routine onderzoek, vaccinaties, sterilisatie, castratie, röntgenfoto’s of opnames. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact op met onze dierenkliniek in Nuenen.

Een betrouwbare dierenarts in de omgeving GeldropMaak kennis met uw dierenarts in Geldrop!

Zoekt u een dierenarts in de buurt van Geldrop? Op ongeveer 10 minuten rijden van Geldrop vindt u Dierenkliniek Coppelmans in het nabijgelegen Nuenen. Vanuit Geldrop rijdt u de via de Collse Hoefdijk en de Geldropsedijk gemakkelijk binnen 10 minuten naar de dierenkliniek. Een betrouwbare dierenkliniek in de buurt van Geldrop is veel waard. U wilt zorgeloos de zorg voor uw dier afstaan aan een professionele, ervaren dierenarts. Uw huisdier(en) zijn altijd welkom bij ons vertrouwde en gespecialiseerde team van dierenartsen en dierenartsassistenten bij Dierenkliniek Coppelmans. 

Faciliteiten Dierenkliniek Coppelmans

Dierenkliniek Coppelmans nabij Geldrop levert verschillende faciliteiten, zoals:

  • Routine-onderzoek
  • Digitale röntgen
  • Inentingen
  • Opname
  • Laboratoriumonderzoek

De kosten voor bovenstaande faciliteiten zijn afhankelijk van de situatie. Onze dierenartsen lichten u van tevoren altijd over de kosten in, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan een kijkje bij onze tarieven

Maak kennis met uw dierenarts in de buurt van GeldropTopdierenarts in de buurt van Geldrop

Voor veel mensen is het bezoek aan een dierenarts een vervelende ervaring. Een huisdier heeft, net als mensen, uiteindelijk niet het eeuwige leven waardoor er wel eens verdrietige momenten voorkomen. Zeker wanneer u kinderen heeft, is een regelmatig bezoek aan de dierenarts, als de dieren bijvoorbeeld nog jong en gezond zijn, een goede ervaring. Op deze manier maken uw kinderen alvast kennis met de dierenkliniek en vinden zij het minder spannend wanneer er wel een keer een verdrietige situatie optreedt. Niet alleen voor de huisdieren is een prettige omgang met de teamleden in de dierenkliniek nabij Geldrop mooi meegenomen, maar ook voor uzelf. U leert op deze manier wat voor verzorging uw dier nodig heeft. Door een regelmatig bezoek aan de dierenarts leert u ook wat de verzorging kost en hoe de levenscyclus zijn natuurlijke gang gaat.

Vertrouwde dienstverlening

Wanneer u zelf weinig afweet van de medische gezondheid van uw huisdier, is het fijn om een specialist in de buurt te hebben die u vertrouwt. Op onze website maakt u al kort kennis met het team van dierenartsen van de dierenkliniek in de buurt van Geldrop. U leest hier een stukje historie van de dierenartsen zelf en over onze passie voor het vak. Deze achtergrondinformatie is prettig om te weten bij het maken van een beslissing over een dierenarts in de omgeving van Geldrop. Ook is er veel nuttige informatie te vinden over verschillende soorten huisdieren en de diverse behandelingen die mogelijk zijn. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met Dierenkliniek Coppelmans. Kom gerust even langs of maak een afspraak met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. 

Spoeddierenarts nabij Geldrop

Heeft u met spoed een dierenarts nodig in de buurt van Geldrop? Dierenkliniek Coppelmans heeft een ervaren spoedteam dat 24/7 voor u klaarstaat. Onze spoeddierenartsen werken ook buiten werktijden om uw dier gezond te houden. Twijfel niet om contact op te nemen. Nieuwsgierig naar wie onze spoeddierenartsen zijn? Zij stellen zich graag aan u voor.

Maak vandaag nog een afspraak