Tijdelijke patiëntenstop

Tijdelijke patiëntenstop

Aankondiging patiëntenstop

Helaas moet Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen op basis van onze enorme patiëntengroei en het feit dat we momenteel een onderbezetting hebben door ziekte, vakantie en het dierenartsentekort in Nederland vermelden dat we per direct een patiëntenstop doorvoeren. Wij zijn dringend op zoek naar versterking binnen ons team. Bekijk onze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

 

Waarom een patiëntenstop?

Onze praktijk redt het momenteel niet nog meer patiënten aan te nemen, omdat we dan niet meer genoeg en de juiste zorg kunnen bieden aan onze huidige patiënten. Onze praktijk streeft naar de juiste zorg en staat altijd voor kwaliteit. Om deze kwaliteit te bewaken en de wachttijden te beperken, schrijven wij dus **tijdelijk** geen nieuwe patiënten meer in. 

Ik ben al patiënt, kan ik een afspraak maken?

Gezelschapsdieren die reeds in ons patiëntenbestand staan, kunnen contact opnemen voor een afspraak. Bel naar onze kliniek in Nuenen via 040-7200862 en maak een afspraak. Bent u benieuwd naar de kosten voor onze behandelingen? Bekijk de tarieven voor onder andere vaccinaties, jaarlijkse gezondheidscontrole, sterilisatie, castratie en betisbehandelingen op de tarievenpagina.

Hoelang duurt de patiëntenstop?

Hoelang deze patiëntenstop gaat duren weten we niet, maar we hopen rond medio september deze stop te kunnen opheffen zodat we ook nieuwe patiënten in de buurt van Eindhoven, Nuenen en Helmond kunnen voorzien van de beste zorg. In de tussentijd verwijzen wij u graag naar onze collega's in de buurt. 

Wij hopen op uw begrip voor deze, helaas nodige, maatregel. Blijf gezond!

Maak direct een afspraak