Over Dierenkliniek Coppelmans

Dierenkliniek Coppelmans wordt gevormd door een enthousiaste groep dierenartsen en assistentes;
een hecht team welke zich met veel toewijding en professionaliteit inzet voor zowel de patiënt als de
cliënt. Ons team is zich bewust van de bijzondere band die er bestaat tussen mens en dier.

Dit uit zich in:

  • het aanbieden van veterinaire zorg van hoog niveau. Wij streven ernaar constant onze kennis en ervaring op peil te houden, o.a. door het volgen van nascholingen. Nieuwe ontwikkelingen zijn voor ons een uitdaging.

  • een goed ingerichte praktijk en deskundige gemotiveerde medewerkers voor wie betrokkenheid en respect als vanzelf worden beschouwd.

  • een gespecialiseerde vorm van 1e lijns diergeneeskunde, waarbinnen altijd de patiënt, en niet de aandoening, centraal staat.

Uw huisdier is bij ons in goede handen. Met onze liefde voor de geneeskunde van gezelschapsdieren en de diverse (opname) faciliteiten zorgen onze dierenartsen en –assistenten voor de best mogelijke diagnose en behandeling van alle gezelschapsdieren.

U kunt bij ons terecht voor informatie, behandeling en vaccinatie van uw huisdier. We bieden de beste zorg voor uw hond en kat, en natuurlijk zijn ook konijnen bij ons op de juiste plek. Daarnaast kunt u ook in onze kliniek terecht voor voeding van het merk SPECIFIC®. We verkopen zowel onderhoudsvoeding als speciale dieetvoeding voor uw hond of kat.

Neem contact op met Dierenkliniek Coppelmans, of maak een afspraak via het contactformulier. U kunt ook de tarieven van consulten, vaccinaties en behandelingen bekijken of vrijblijvend langskomen in de kliniek.

Tarieven

En uiteraard zijn wij 24/7 voor alle dieren beschikbaar.